anbefaling,  lækkerier,  Søndagstip

Tips fra søndagszombien

Så blev det både rigtigt efterår og rigtigt søndag. Så denne uges tip, går på lidt du kan varme dig på. For du godeste, hvor er der blevet koldt. Hvertfald her i Aalborg, men mon ikke, at det gælder hele landet?

I denne uge vil jeg gerne anbefale min yndlingskaffe. Den er blød, lækker og mild. Det er sådan en kaffe, som jeg vil tænke, at de fleste kan finde let drikkelig. Jeg er typen, som kan drikke alle former for kaffe, og hverken takker nej til espresso eller automat-kaffe, men denne her er altså særlig, og jeg vil altid vælge den først.

Forhandleren beskriver den således:

Colombia Bjergkaffe er en vasket Arabica kaffe fra Colombia’s Højland med en meget fyldig og let syrlig smag. Colombia kaffe regnes kvalitetsmæssigt blandt verdens bedste.”

Den er fra Java Brænderiet, og jeg ved den kan købes i Skjold Burne i Aalborg, men en hurtig tur på google viser mig, at den er at skaffe mange steder.

God søndag til dig!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *