A,  åh nej,  antivoksen,  dagens humør,  fjoller,  folk er freaks

Forvirring, glæde og tvivl i en.

Det forvirrer mig lidt:

– hvormeget stegeos egentlig kan hænge ved. Sagen er, at jeg lider af evigt hedeslag (læs mit bud på forklaring herfor i punkt 3, i indlægget lige her).

Har derfor siden midten af marts og til start oktober krævet konstant gennemtræk i lejligheden, i døgndrift. Har Skægaben lukket af, vågner jeg panisk kl 3, smider sommerdynen og genåbner iført bar røv og nøgler. Men nu hvor nattekulden har meldt sig, er der pt. lukket af, bortset fra den daglige morgenudluftning en times tid. Resultatet er derfor, at jeg bliver super forvirret over, at de frikadeller, man stegte før afgang, stadig dufter frejdigt, når man kommer hjem fra aftenvagt. Må huske det der “emhætte” fremadrettet.

– at der er nogle, der går op i Vild med dans. På den ægte heppemåde. Og sender stemme-sms’er, uden at kende nogle af dem privat. Er der virkelig børn over 10 og voksne under 70, der gør det?

– hvem der køber hammerdyrt hvidt toastbrød, fremfor det billige.

Tilgengæld glæder jeg mig over:

– at K og jeg tager på tøsetur til Hamburg om præcis een uge og en dag.

– faktum at spejlæg smager godt hver gang.

– hvorledes glimmerneglelak kan virke humørforandrende.

– at jeg ikke er udtaget til næste års Robinson.

Men tvivler dog stadig på:

– hvorvidt jeg nogensinde bliver voksen nok til, at passe de der 4-5 børn, som Skægaben mener vi skal have, og plager ustandseligt om på andet år? Og har mod til at føde dem. Og mest skræmmende: bære dem i 40000 dage (sådan cirka?). Puh. Men altså, vil jo egentlig gerne have en eller to, en dag – men yaiks, en omgang. Og man må jo ikke engang få en stiv whiskey nu og da, når man får spat. Det er pinligt, men tanken om (og tilmed soloansvaret for) successfuld udførsel af lige den process, gør mig rædselslagen.

.. Kan man ikke bestille en mandefødselslæge ala. som der i “Junior”? Han har lovet at slå til, abemanden, hvis man kan.

– om jeg nogensinde bliver træt af Jul.

– hvorvidt der findes nok guld til, at jeg ville tage tjansen som heldragtsklædt maskot i gågaden.

– at jeg nogensinde lærer den lille tabel.

Har du noget at tilføje? Hvordan lyder din liste?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *