A,  Bolig,  brok,  dagens humør,  der er altid noget at fejre,  jeg elsker det,  voksenpoint

En (lang) flytteupdate, fantastiske fritter x 2 og en lama på overvejelsesstadiet.

Så blev det mandag, og jeg er nu officielt flyttet i hus, sørme så. Og udover de sædvanlige hverdagsfraklip, falder der lige lidt ævl til dem af Jer, der skulle være nysgerrige (“jo, du er da – ssssch, jeg kan jo se det på dig”)

For siden vi fik nøglerne forrige lørdag, er tiden med et styrtet og sneglet sig afsted, og det er nok fordi at part 1 ikke har været mit domæne, men kassepakningen herhjemmme.

For mens jeg brugte sammenlagt ca. en 8 timer (over 2-3 dage indmellem arbejde, cafehygge, hverdagsærinder og venindeliv) på at pakke lejligheden ned, blev de 154 kvm. malet (ink. lofter) malet af drengeholdet.

Onsdag sørgede Skægaben oprydning derfra, og torsdag/fredag kørte vi de første par kasser køkkengrej og bøger over i et par ledige timer inden mine vagter, hvortil at “det store læs” med 90 kvadratmeters møbler, ting, billeder, tøj, sko og dippedutter, skulle fragtes lørdag – altså i foregårs.

Og så fik den ellers en giga skalle søndag, hvilket betyder at vi på det ene døgn, blev så godt som færdige.

Skægaben og jeg sled som bæster, og den fik fuld-fuld-fuld skrue. De to flyttemænd vi havde bestilt, meldte nemlig afbud pga. sygdom en time før aftalt fremmøde, så drengekammeraterne måtte skrue op for tempoet. Med to sæt arme og en flyttevogn mindre, måtte de losse ting, kasser og møbler af ovenpå hinanden, i vidt tilfældige rum, for at nå det. Hverdagshelte ud over alle grænser! Kæft, jeg synes det var sejt – jf. Abefar var der ikke et ords brok, der blev bare kløet på.

Derfor gik søndag morgen, først og fremmest med at lege en del tampen brænder, møbelskubbere og flytten ting fra etage til etage, før vi overhovedet kunne starte udpakning – også selvom vi nåede lidt, da jeg kom hjem fra aftenvagt sent lørdag aften.
Men med et kvarters morgenmad, et kvarters frokost og resten af dagen lagt i arbejde, kan man nå langt og det er blevet så fedt! *indsæt et dusin hjerteøje-smileyer og spændte armmuskler*.

Fra kaos til orden lykkes, og da vi konstaterede at vi ikke havde mere at rive i, stak Skægaben derfor ned efter junkfood, og jeg støvsugede fra kælder til kvist. Og så indtog vi sofaen – kun kort afbrudt af en reklamepause, hvor vi på 5 minutter satte vi et par billeder op nedenunder – og blev der, til sengetid.

Så nu mangler der vitterligt kun at sætte et par skruer i et møbel ovenpå, at hænge TinTin billedvæggen op i hele entreen og at tømme to kasser med sager, der skal i den reol, vi pt. har til autolakør, som kommer hjem torsdag/fredag. Dertil hænger et par lamper i den gamle lejlighed, vi lige bytter ud med de tidligere ejers, når der er gjort rent derovre. Men det er jo småting, og mere nogle luksustiltag rent visuelt, vi bare gerne selv vil have ordnet snarest.

Nå…!

Men egentlig skulle I jo se, hvad hele ugen gik med, og ikké kun høre om mit selvfede søndagsdøgn – så jeg må hellere til sagen, ikke? Det tror jeg vist nok frisør!

Så her kommer de vanlige fraklip fra ‘ugen der gik’, hvor jeg fx fik:

.. besøgt de gamle, i selskab med K og hygget for fuld hammer, og samlet ideer til Ting der undre os på instagram-indlægget, hvor vi desuden elsker alle jeres sjove kommentarer, både der og på opslaget på instagram (@venterpaavinblog). Eller blev der slappet af, hørt mors Dodo’s-liste, nærstuderet fars metaldetektorfund og spist K’s frikadeller og spidskål.
.. fået generøse tilbud, af motter på insta. Vi må lige overveje foreslaget – min mor mener nemlig ag Skægaben kan ride på den, og K farve garn af dens uld, og hun så derefter kan strikke af det lækre garn. Ret optimistisk, nu jeg ikke rigtig tåler nogle pelsdyr, men ideen er da ellers.. ehm… god. Tror jeg nok.
.. spist det sidste fællesmåltid i lejligheden fredag morgen, da jeg spiste med K lørdag og tog i aftenvagt, mens drengene tog fat.
.. og ligledes indtaget den første fællesaftensmad, i det smukke dukkehus igår.
.. brunchhygget i søsterligt selskab.
.. beundret den midlertidige køkkenorden, mens den er der. Vi ved jo godt, det stikker af indenfor få uger – men ligenu er det fandme pænt, altså.
.. inviteret Skægaben på fredagsdate, ink. valgfri cafeburger-sted.
.. og en tur i teateret. Skidesjovt, i øvrigt.
.. ædt kanelstang på job.
.. svinget forbi Helmuth’s hverdagsbrunch onsdag, inden aftenvagt.
.. for 117. gang erhvervet mig en rift på job. Er det bare mig, eller er du med på holdet? Sker konstant! Men når man slår sig, må man jo få en slikkepind, ikke? Så på den måde, er der jo næsten ingen skade sket.

Hvad med dig, min fine ven? Er din uge gået godt?

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *