anbefaling,  fråd,  inspiration,  jeg elsker det,  K

Aalborgs mest insta-venlige sted..

.. Eller det er hvertfald, hvad deres hjemmeside siger.

Man kan jo godt være tilbøjelig til at give dem ret. Det er da i hvertfald en af de pænere morgenmad, som jeg har spist. Og så var den oveni hatten helt vildt lækkert. Eggs benedict plejer, at være mit bud på feriemorgenmad. Jeg tror faktisk aldrig jeg har fået herhjemme før – andet end, når jeg selv har stået i køkkenet. Og så var den lige pludselig der på menukortet – til sølle 89kr.. Jeg havde intet andet valg end at slå til.

A rockede deres ‘blandselv-morgenmad’, og valgte forskellige æg og en fantastisk chiagrød. Den slags er en kunst, og man må sige at AKTUEL mestre den. Generelt var kvaliteten høj – både på mad og kaffe.
Særligt kaffen var vi imponerede over. Muligvis fordi stempelkaffen, som de fleste andre cafeer kører med, hurtigt bliver kold og tarvelig. Her var der skoldhed, skarp sort kaffe fra første til sidste dråbe. Det slags fornøjelser er noget, som kunne afføde et gen-visit fra os til en hver tid.

Er man, modsat os, typerne der slår flikflak af fryd over søde sager, kan man roligt bestille morgenmad her. Kortet var spækket med alt fra profiteroles til croissanter.

Ellers er omgivelserne smukke med højt til loftet, gigantiske vinduer og der er generelt en dejlig atmosfære.

Så nu kan der også sættes ✔ ved besøg hos AKTUEL – mon vi nogensinde får spist os igennem alle Aalborgs cafeer? Hvilken er din, og hvad plejer du sædvanligvis at bestille?

3 Comments

  • Lene

    Så fik jeg da lige et sted mere at prøve. Tak for anbefalingen. Min studieveninde og jeg prøver cafeerne om eftermiddagen, og næste gang er Bistro V.

  • Tine

    Min søster og jeg har også fået en ny tradition med at besøge Aalborgs caféer når jeg besøger hende. Vi har taget tre af de allerbedste først – Penny Lane, Caféministeriet og i torsdags Café Peace. Hvis jeg helt selv kunne vælge, ville jeg spise Caféministeriets brunch på Penny Lane. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *