A,  anbefaling,  Bolig,  dagens humør,  der er altid noget at fejre,  jeg glæder mig,  Uncategorized

6 x guf + en lyn-dessert, tapasmarathon og en balladekat på rov.

Go’-glædelig mandag, her fra amatørbloggernes højborg.

Jeg ligger som altid på lur herinde med forrige uges fraklip, som optakt til den kommende ugestartsdag.

Har I mon en rar en i vente? Jeg har et fremragende program for dagen, hvor jeg om lidt suser ud på mor/datter-gågadetur, med butikskiggeri, caféspisning og hyggesnak, hvilket jeg har glædet mig umanerligt til. Senere dukker verdens bedste søstre op på matriklen, for at se Mandrilaftalen og spise snacks i sofaen, og på den måde kan man da ikke bede om ret meget mere, kan man? Jeg skal hvertfald ikke have en eneste klage.

Resten af ugen får jeg desuden æren af en tur til AKKC for at se Skatteøen, at invitere mine forældre på indflytterkaffe, få søndagsbesøg af Svigerfældre, fejre lørdagsfødselsdag i familien og fange noget tøse-cafebrunch en af ugedagene, samt en håndfuld aftenvagter. Herligt!

Men nu til fraklippene, der har været med til at danne ramme for forrige uge.

Jeg fik fx:

.. åbnet min slikskuffe og hjem for alle Jer, der ville med på rundtur i mit hjem – planen er, at part 2 kommer i morgen, og jeg håber I vil med.
.. besøgt søde K og ballade-chokolade-katten.
.. fejret fredag med slik og bobler. Og en lille suprise fra Skægaben, der har inviteret mig på Ej Blot Til Lyst i Århus – en improteater-bande vi elsker at se. Glæder mig allerede!
.. disse bobler blev desuden efterfulgt af snacks og fler’ bobler, efterfulgt af en tapasplatte i XL og rødvin, toppet op med flere bobler. Fantastisk hyggeligt!
.. gjort lejlighed ren til syn, der faktisk er kl. 10 idag. Hermed har jeg været husejer i en uge og en dag idag, men er først officielt “ikke lejer”, fra idag. Heldigvis betaler vi først hus-husleje fra 1/3.
.. fejret ovenstående tjans med slik.
.. lavet saml-selv-dessert på fem minutter. Købe vafler lunet på tør pande, toppet med “wannabe-eskimo” aka. vaniljeis rørt op med solbærsyltetøj og hakket choko. Skægaben var lykkelig.
.. fået smukke blomster af Svigermor og svigerstedfar.
.. overlevet en vagt på brunsviger og gode kollegaer – stormen gad ikke give en hånd med hvertfald.
.. hygget med yndlings E på Baco.
.. været til vildt fedt bogforedrag, med sej dame.
.. og set nogle fiktive, seje damer sparke røv i biffen.

Hvad gik din uge med?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *