A,  Bolig,  der er altid noget at fejre,  gaver,  jeg elsker det,  nørd,  PURE NICENESS,  samlerpsykopat,  Uncategorized

Velkommen i dukkehuset, en rundvisning i mit nye hjem #3

Så er vi nået til sidste etage og dermed sidste indlæg, på rundturen i Dukkehuset.

En etage som jeg elsker, for at rumme flere af vores skøre fund og arvegods, som jeg ved deler vandene smagsmæssigt, men som vi herhjemme er absolut fjalet med. Nogle gange er raponerede og finurlige ting, meget bedre, end de pæne, hvis man spørger mig.

Mon I stadig hænger i, søde læserfolk? Både efter turen op af trappe 1 (underetagen, som du kan se her fremvist her) og trappe 2 fra stueplan (hvor vi startede touren for cirka to uger siden).

I såfald svinger vi forbi TinTin-væggen de sidste par trin, og er nu på hjemmets repos, ganske højt på strå:

Her finder vi to døre, og “gelænderhjørner” under den snart 100 år gamle tagryg. I det ene huserer Kim L og den lille sorte kommode..
.. og i den anden Skægaben’s fine biograf-stole fra Aalborg Symfonien (købt, da den rykkede over i Musikkens Hus) og det lille dværgbord Birgit.
Huset mindste værelse finder du lige frem for dig, men det lader vi let og elegant somom, ikke findes. Det agere nemlig pulterkammer for julepyntkasser, samt Skægabens fiskegrej, telte, og andet herrelir, der kun bruges ved særlige lejligheder.
Istedet bedes du vende næsen mod vores lyse kontor/påklædningsværelse, hvor både go-cardreol og LP-holderen soler sig, som jeg har ejet i årevis og elsker det industrielle ved.
Skægabens arvebord fra hans kære granmoster Lis, har ligeledes fået æresplads.
.. og mormorkommoden af min, der er pyntet med Game Of Thrones whiskey i lange baner.
Og så er der ellers bare indbyggede skabe i metervis, der fylder helt ud til skråvæggen og levner os en masse opbevaringsplads, til ligedele tøj, kufferter, gaver, indpakningspapir, spil og hobbygrej.

.. Og snipsnapsnude, så er der saftsørme ikke mere hus at se.

Og jeg vil gerne sige tak. Jeg har hygget mig helt vildt, med at have Jer med, og synes I har været noget så søde til at heppe (fx. ved at springe sidevisningsskalaen herinde) – også selvom, at jeg bevidst har strukket housetouren over et par uger, for ikke at kede dem ihjel, der skulle være aldeles uinteresseret i netop denne føljeton.

Men nu er vi under alle omstændigheder ved vejs ende, og jeg takker yderligere for Jeres opmærksomhed, samt god ro og orden i geledene. Det har været en uforbeholdt fornøjelse.

Husk at tag en slikkepind på vej ud, fra slikskuffen, til køreturen hjem – kaffekopperne skal jeg nok tage mig af.

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *