A,  Anne,  der er altid noget at fejre,  jeg elsker det,  lækkerier

Støt lokalt, anbefaling (nul reklame) #4

Nu er påsken som bekendt i fulde sving, så idag anbefaler jeg en fantastisk hyggelig måde, at kunne sammensætte og sende sit eget “påskeæg” (eller herefter højtiden: “hyggekurv”), som jeg valgte at gøre i forrige weekend. Så var der lidt, at begynde højtiden på, tænkte jeg, i troen at den ville leveres mandag.

Resultatet af ovenstående blev meget vel modtaget (“det er jo alle vores livretter!” skrev de begejstret), og på trods af, den blev bestilt sent fredag aften, endte den hos mine forældre allerede lørdag formiddag – overrakt af ejeren selv. Jeg tænker, de lige har kunne nå at få den med, og gjorde det, trods de 1-2 dages leveringstid. Det kalder jeg fantastisk service.

Og hvem kan jeg takke for det?

En nordjysk virksomhed, jeg tilfældigvis faldt over, i min søgen på påskeharer, der bragte ud, havde lækre sager, der tilmed ikke kostede en bondegård. Og pludselig fandt jeg lykken.

Vinforhander (og delikatesseshoppen) Bisgaard, har nemlig en god og velassorteret webshop, hvor mulighederne er mange.

De har både færdiglavede gavekurve og vingaver (den her, ville vi herhjemme fx elske at modtage), men du kan også selv vælge enkeltvarer og dermed konstruere din helt egen pakke, tilpasset efter modtageren.

Dertil kan du faktisk også trykke her på Vælg-selv-beløb-kurv, hvor de konstruere en gave for dig – du krydser blot af i køn, alder og kategorier (fx kaffe, chokolade og øl), således at de ved hvad din modtagers favoritter er.

Jeg vil især slå et slag for prislejet, da Bisgaard også favner lækkerier til småbeløb, således kurven kan vokse for færrer penge.

For modsat de fleste (og jeg gennemgik mangé), har Bisgaard ikke kun Summerbird, Bulow og hundedyre økovingummier i slikkategorien, som alle starter fra 55 kroner af, og ender oppe nær de 250.

Her kan du ramme en skøn gave for en 50’er, og fx. afhente/sende en smukt indpakket sag, med en lille pose lækker javakaffe til 22 kr., og en pose af Frellsens guldkarameller til 30, eller et nougatbrud og en specialøl for 46 bobs i alt.

Listen af ideer er lang: Der er fx. også gin, krydderier, ciders, keramik, kakao, most og meget andet.

Her ser i min liste, til ovenstående påskeægspakke (flere af disse vare er muligvis udgået nu, men lageret fyldes op efter sæsonvarer, og der er stadig masser at vælge fra, der ikke er ‘påsket’)

Jeg valgte, som nævnt, løsningen, hvor jeg selv putter i kurv, notere modtagers adresse og noterer i kommentarfeltet, at den skulle pakkes ind og sættes ved døren, hvis de var ude.

Vil du istedet have den bragt hjem for at overrække den personligt, bestiller du den blot til dig selv. Ønsker du, som jeg, at gaven skal bringes til døren hos den du vil overraske, finder du simpelthen bare feltet “anden leveringsadresse”, når du har udfyldt din egen.

Fragt (fra 0 til max 50 kroner) afhænger af om du bor i Støvring/omegn, og hvilket beløb, du køber for – er du over 500, koster det nemlig gratis. Du kan selvfølgelig også bare møde op og hente i butikken, helt uden regning.

Men er du i tvivl om noget somhelst iht. dine muligheder, erfarer jeg at de søde folk bag shoppen, svarer indenfor et døgn på deres facebookside.

Jeg har hvertfald generelt ikke kunne sætte en finger på hverken webshop, serviceniveau og indpakning, og kunne sagtens vælge at bestille fra skønne Bisgaard nok engang.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *