A,  anbefaling,  der er altid noget at fejre,  gaver,  jeg elsker det,  på tur

Sødt til kaffen? Syv styk tak! Og så lidt glimmer i lønningsposen, nu du er i gang.

Halløj og glædelig solskinsmandag. Så er vi akkurat midt gennem juni, og jeg er så glad for sommeren er slået igennem.

Min uge har været en rigtig dejlig en – den første del præget af gode, spontane aftaler og ideer, rolige vagter og en weekenden inkluderet en skøn “kontor”-aften hos K, samt en fantastisk hyggelig Århus-tur med Skægaben, som corona fik udskudt fra planlagt afgang i marts, til nu. Revanchen var heldigvis helt i top – det er svært at klage med solskin, tons af forkælelse og en rigtig pæn mand, at holde i hånden.

Ellers må temaet på ugen vist være “sødt til kaffen” – intet mindre end 7 styk, kunne gøre det i denne uge. Altså.. som nåede at blive fotograferet. Kan ikke svare for det reele antal.

Anyway! Hvis I skal med, som fluen på væggen, kan I få de sidste 7 døgn her, hvor jeg fx. fik:

.. lavet pebermynte/kokos-romkugler til et besøg hos mor og far. Altid dejligt at kunne kigge ind når som helst, og sige hej.
.. været svært tilfreds med Skægabens hyldeidé, da vi skulle sætte dem op, vi fik af mine forældre. Synes, det er så fint, at de vender ud mod haven fra carporten. Æbletræet, blomsterne i højbedet og køkkenhaven skyder også løs, i en grad så at mit blogindlæg om rundvisning her i haven (Rundvisning i Dukkehushaven), som jeg udgav for få kun uger siden, alligevel ville have set anderledes ud, hvis jeg lavede det idag. Det er altså så hyggeligt at følge udviklingen herude, i det grønne, på første år.
.. fundet godter i “nedsat” kassen i Spar. Altid sjovt at se, hvad der gemmer sig i en tillukket emballage, men til 5 kroner, så MÅ man jo lige give det et skud.
.. blevet svært glad for at der er billige hindbær pt.
.. været et spontant besøg på Lindholm Høje, hvor Skægaben var klar til at tage et lam med hjem. Efter tre forsøg, lykkes det at finde et, der ville klappes, og så var hans lykke gjort.
.. teamet op med K i parken efter kort SMS-korrespondance om foreslaget.
.. hørt den søde Pops onsdag, om han ville forbi til torsdagsfrokost, hvilket han var helt klar på – og give ville han også – så jeg skulle bare lave kaffe, og lægge lidt chokolade på underkoppen. Så der røg sandwiches med fra Nadias, i herrens bil, sådan “vupti”..
.. og da Skægaben ikke var hjemme, bragte han faktisk også flødeboller, så han ikke blev snydt.
.. tøsehygget for fuld skrald med 90’er musik og nørklerier, til K’s smukke garnhjørne på instagram Snirkelværket. Hun har som altid fuld fart på idétoget, og jeg vil altid gerne lege sparingspartner/assistent i hendes lyserøde univers.
.. dertil var “lønnen” ganske fortræffelig – herlig mad og verdens pæneste neglelak (K gav den endda sit eget indlæg forrige sommer, hvor den virkelig ses fra sin bedste side).
.. sat mig ind i bilen lørdag morgen mod Smilets By, i godt selskab.
.. hvor vi bla. fik en fantastisk brunch, med perfekt mængde salt og sødt på tallerkenen.
.. nød byens fineste museer.
.. vinkede til vores elskede RosenTeater, som vi rigtig tit er forbi hernede.
.. og nårh ja, fået noget sødt til kaffen. Det skulle ikke hedde sig! Somom man lige bliver træt af den idé.. nej, vel?

Hvad skal du monstro her i ugen?

2 Comments

 • Piskeriset

  Jeg gik næsten i stå, da jeg nåede til romkuglerne – eeeeelsker romkugler 😀

  Hvor spiste I i Aarhus – det ser skønt ud?

  Altså… jeg skulle have været til Copenhell i denne uge, men det er selvfølgelig aflyst. Så havde vi planer om at holde lidt metalhygge med et vennepar, men de er blevet forhindret, så nu ser det ud til, at den kommende weekend står på en virkelig lang gåtur, måske at kigge på ny cykel samt streame metalkoncerter fra sidste år sammen med gemalen 🙂

  • venterpaavin

   Haha, de vár altså også gode!

   I Århus spiste vi på Fika, hvis det er brunchbilledet, du tænker på? Det var virkelig godt og intimt sted, med økomærke og søde frøkner ved disken.
   Og øv; det er så træls,når man har glædet sig til en fast tradition, men alternativet lyder nu også hyggeligt ?.

   – A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *