A,  anbefaling,  dagens humør,  der er altid noget at fejre,  føj,  kage

Tre lækre friture-fornøjelser, tømmermænd på “snart 30” måden, og skumfidus-indhalation.

Puh, 2. dags tømmermænd.. det er åbenbart en ting, denne mandag morgen. Føler hvertfald stadig at mit hoved er semi bowlingekugleagtigt, til trods for, at jeg vitterligt lå på sofaen hele dagen igår, så dårlige komedier og spiste friturestegte ting. Skide hyggeligt, men er åbenbart groggy part 2, her til morgen – har hvertfald sovet til 9.30. Men det går jo altid, så længe festen var sjov – og det var den absolut. Lillesøster E blev kandidat og fyldte 24 forrige torsdag, så den skulle jo ha’ en på hatten – det fik den også, og da vi var hjemme ved en 4-tiden, var vi herhjemme enige om, at det var den hyggeligste og sjoveste aften længe.

Heldigvis kan dagens mandagsindlæg jo snildt laves fra de bløde dyner, og det er vist heldigt nok. Vi går jo knap så meget op i, at billeder skal redigeres, grammatik og den slags – det er en af glæderne ved amatørblogging, så må man gerne sjuske lidt. I får derfor fluks “ugen der gik” i fotostorm, og den kommer lige her.

I forrige uge fik jeg bla.:

.. spist smuk mad, hvor særlig luksus-frituren kan anbefales som tilbehør, hvis du en dag svinger forbi Bistro V. Kartoffelkroketter med hvidløg og ost, samt deres håndskårne fritter, er altid 35 kroner værd.
.. fået smuk sommerbuket af K.
.. og kvitteret med rigelig kaffe, og stegt gris til aftensmad.
.. komsummeret en hel pakke skumfiduser solo, men hele tre nåede espressokakaoen først. På den måde virker det mere i orden.
.. været på kjolejagt og cafetur med veninde.
.. set Star Trek film og spist pommesfrites. Fordi vi kunne.
.. og bagerbrød fra bakeoff’n
.. været til rundvisning og frokost i venindes nye, smukke 70’er villa.
.. brugt syv timer i det dejligste selskab med min moar, på bare at snakke, ose og drikke kaffe.
.. nydt at have pæne cardigans i skabet, til det omskiftelige vejr.
.. lavet nogenlunde kreative indpakninger til fødselsdags- og kandidatgave (det skrev jeg også lidt om her, hvor der blev lavet en mindre “skattejagt” til min mor). Hun blev heldigvis virkelig glad, den lille Grisling, for både teater-tøsetur og en overnatning til hende og hendes kæreste på Løgstør Badehotel, som var det, Skægaben og jeg gav.
.. fejret den unge dame med manér. K har anmeldt Fandanko herinde før (læs indlægget her) og de skuffede ej heller denne gang.
.. lagt på langs med Skægaben som sød madhenter, hvor det tog mig fra 12.15 til 17.25 at spise op. De første to timer, kunne jeg kun spise pommesfrites, uden at skulle løfte mit hoved. Var tilgengæld i strålende humør, så længe jeg ikke udfordrede den del af balancenerven.

Har du også haft 2. dags tømmermænd, eller er du bare frisk som en fisk, dagen efter en fest? Eller har du måske lært at stoppe med de våde vare, mens legen er god?

6 Comments

 • Birgitte B

  For det meste har jeg lært at holde igen. Den smutter omkring én gang om året… men generelt er jeg ikke sådan én, der får slemme tømmermænd (hvilket min ældste har arvet). Kh. Birgitte

 • Tine

  Jeg drikker næsten aldrig mere – og det er primært pga. de SERIØSE tømmermænd jeg får nu. Jeg kan godt leve med at være lidt sløj og have lyst til junk og film på sofaen – det er jo næsten planlagt hygge – men det er bare ikke sådan jeg får det mere. Nu er det en HEL dag med decideret sygdom/opkast/manglende evne til at spise og drikke NOGET, og når jeg ikke engang kan få en cola ned, ved jeg den er gal. Det er bare ikke fedt. En gang imellem smutter den dog alligevel. 😀

  Tillykke med lille E, hvor sejt med en kandidat! Det ser ud til at have været en dejlig fejring.

  • venterpaavin

   Jeg er ganske enig, det er fuldstændig utroligt, hvor meget mere ringe jeg bliver den dag i dag, bare i forhold til hvad jeg gjorde som 25 årig – og da jeg var teenager var tre dage i træk ingen sag, bare der var pommesfrites og panodiler ?. Puh, så føler man sig altså gammel på rekordtid.

   Og jeg takker – hun er bare sej er hun???

   – A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *