Anne,  antivoksen,  dagens humør,  der er altid noget at fejre,  ferie,  jeg elsker det

Om en af mine værste sider, fin vin af plastikkrus og min yndlings, sunde morgenmad.

Så blev der ringet ind til mandag, og jeg er hjemme i Aaller’n efter en dejlig weekend i Esbjerg.

Det var en så dejlig by, skulle det vise sig, og helt ideel til formålet “sviptur”. Så det var skønt med et hverdagsafbræk, hvor man bare kunne smide mobilen ned i bundem i tasken og glemme alt om fornuft, ærinder og vasketøj.

Jeg synes derfor, at selve turen får sit eget indlæg, og kun et par glimt ryger derfor med her i mandagsindlægget – begrænsningens kunst, er jo ikke ligefrem min force, så forestiller mig at formidlingsresultatet bliver mest harmonisk med en opdeling.

Heldigvis var ugen ikke kedelig før afgang, hvor jeg nød dejlige menneskers selskab før vagterne, alt i mens Skægaben brugte sin første ferieuge med at bygge opstarten på et cykel værksted, som han altid har drømt om. Og da det héller ikke lige er min force, sjanghajede han i stedet nogle stærke drenger, til at slide, spise pizza og drikke øl i solen, under det massive arbejde, der er forgået fra tidlig morgen til henunder aften. Det er så fedt, de vil hjælpe, for jeg er meget lidt bevendt, og gider ærlig talt ikke – og så skal jeg holde mig væk, det ved jeg.

Vi skændes nemlig rigtig sjældent herhjemme, men er der optræk til diskussion, så er det liiige akkurat når, vi skal lave et fælles praktisk projekt. Han synes jeg er bedrevidne og en massiv sjuskedorte (hvilket jeg også tit er, læs mere om min dårlige side i indlægget her) og jeg synes, han er uendelig pernitten og vinder DM i Moldbo-arbejde. Ikké en god kombi.

Men ret skal være ret, de har virkelig nået langt, og det tegner rigtig godt, og selvom de ikke kom i mål på de fire dage, er jeg rigtig imponere.

De hár jo sjovt nok ikke brug for en masse “hvorfor gør I ikke baré xxx?” fra en selvgod kæreste oppe i vindueskarmen, og er glad for, jeg har holdt mig for god til det, og har brugt tiden ude af huset i stedet for som uvelkommen, selvudnævnt bygningsherre.

Er jeg den eneste, der er sådan, hvis jeg ikke river mig selv i håret, og holder mund? Kæft, en irriterende type.

Min uge gik med at jeg:

.. tømte salatbaren for 80 kroners falafler, frikadeller, pulled pork, kartoffelsalat og fetacreme, og gik i parken for at hale frisk luft og D-vitamin ind. Så starter dagen sundt, blev Lille E og jeg enige om.
.. bekræftet i, at jeg stadig er vildt skod til bordfodbold.
.. lagt vej forbi Klosteret til venindekaffe.
.. nydt vejret til 2 timers gåtur med københavnerveninde..
.. ink. test af Ministeriets nye brunchretter.
.. fundet grillskumfiduser i nattevagten.
.. spist marcipanbrød og kreeret dette indlæg med alle mine sommerferie-udflugt-tips.
.. hørt en del Bumsestilen, som er fantastisk Esbjerg rap.
.. og var SÅ klar til at indtage havnebyen i fuld solskin.
.. kort og godt fik vi hygget massivt.
.. spist forfærdelig godt (især disse tapas var eminente, og glæder mig til at berette mere om de skønne spisesteder).
.. set en god håndfuld smukke, sjove og betagende attraktioner.
.. og det var uden et eneste overraskende regnskyl, vi satte os i bilen på vej hjem, lidt ærgelige over, at vi ikke tog et par dage til. Så god en tur!
.. men heldigvis rendte vi ind i en AaB sejr at skåle på, efter udpakning, og så er det jo ikke helt dumt at være hjemme igen.

Har du været på noget sviptur her i sommeren, til et spritnyt sted?

6 Comments

 • Janet

  Fede foto’s, ser ud – og lyder som en fantastisk tur. Mine svipture foregår dels på havet og ellers til residenserne i hhv. Sverige og Frankrig.
  Min gemal foretrækker også selv at udføre diverse håndværksarbejder. Jeg kan slet ikke gøre det rigtigt – og ødelægger bare alt… Derimod må jeg godt rydde op efter anstrengelserne. Det er jeg åbenbart allerbedst og den helt rigtige til…?

  Kh fra Janet

 • Madame

  Så dejligt at læse om din tur og se de smukke billeder – den tapasret var da utroligt indbydende! Du er heldig at have en handy man. Sådan en kunne jeg godt bruge 🙂

  • venterpaavin

   Tak, det var bare sødt sagt? Tapasene var svære ikke at tage et godt billede af, vil jeg sige! Og ja, han er faktisk ok handy af at være en økonomichef med kontorfingre, så det tæller da for lidt ?.

   – A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *