inspiration,  jeg elsker det,  K,  Nyt køb,  Seje damer,  smukt

Seje damer på instagram #1

Jeg bruger efterhånd meget tid på instagram – sådan er det, når det lige pludselig er der man skal tjene en del af den løn, man engang håber på at kunne hæve. I den forbindelse er jeg løbet på så mange seje damer, som har gang i vanvittig mange sjove, smukke og inspirerende projekter – nogle er kreative, andre har øjne for fantastiske skønheder og de fleste er fulde af fabelagtige ideer.  

Jeg vil derfor præsentere jer for nogle af dem, som jeg finder på min vej over det næste stykke tid. Det kunne jo være, at I også havde brug for noget inspiration, noget nyt lir eller noget helt tredje. Jeg håber i hvert fald, at du har lyst til at følge med. 

Første skud på stammen er Sandras loppecirkus.  

Sandra driver et adoptionsbureau for fine forældreløse smykker. De mest fantastiske smykker! 

Jeg har faktisk allerede købt et par af de vulgære og vidunderlige fingerringe, som Sandra er ekspert i at fremtrylle. Eller jeg har købt 4. Jeg valgt nemlig, at jeg i år ville forsøge at støtte mindre virksomheder ved, at købe mine julegaver der. Det betød at jeg for egen regning valgte, at belemrede begge mine søstre med en ‘Sandra-ring’, som de nu hedder i vores familie. De blev heldigvis himmelhenrykte begge to. Og efter en særdeles lang og uoverskuelig håndboldkamp, på tv, med mig så ufrivillig seer, var der ingen anden udvej end, at investerer et hele to ringe til mig selv. Priserne er nemlig så venlige, at man kan tillade sig at trøsteshoppe, selvom om man er en fattiglus, som vi studerende ofte er.

Jeg valgte to med klare sten til mig selv, hvorimod den Lange og den Lille fik i hver sin farve.  

Føler du dig (også) fristet, så find hendes Instagram her.  
Advarsel: Man forelsker sig i noget nær det hele – og får på den måde knust sit hjerte gang på gang. Lykken er dog lige så stor, når man så score noget yndigt og unikt hos hende.  

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *