A,  dagens humør,  fjoller,  K,  Lister,  snaksnak,  Uncategorized

Tilfældige facts om os

– Vi er begge komplet højre/venstre blinde – og nu er vi fyldt 30 og 34, så må nok se os slået. Vi lærer det vist ikke.

– A den mesterligste oprydder og har altid et pænt hjem, hvorimod K bor som en teenager, der ikke har lært rydde op endnu.

– Vi tror Aarhus er en form for feriedestination ala Sunny Beach, og tager gerne toget en tur derned bare for at drikke os fulde.

– K er langt mere teknisk end A, og hver gang der skal fornyes abonnement, apps driller eller layoutet friskes op på bloggen, har hun altid tjansen, ligesom hun tilkaldes, hvis resten af familien slås med deres elektroniske udstyr.

– Vi elsker begge gin, men mens K er en sucker for en klassiker med skarp tonic og peberkorn, vil A allerhelst køre den ned i teenagestil med enten frugttonics eller billig, light citrussodavand. Vi hepper dog begge på rigeligt is og citron.

– Vi glæder os til at se et rødt flag smælde på 1. Maj – også selvom det foregår hjemme i år og flaget er kodet om et glas med rødvin i.

– Vi har endnu ikke oplevet grund til at være bange for, at gå hjem alene om natten her i Aalborg, og kan derfor slet ikke relaterer til den pt. rasende debat om almen frygt i nattelivet. Det øgede fokus er sikkert godt, men vi har været forskånet. De 10 år hvor vi gik massivt i byen og til koncerter i hele landet, er vi aldrig blevet generet, og vi var tydeligvis for kæphøje til at overveje at blive forhånds-bange. Og det er vi sådan set stadig – vi tror mere på få rådne æbler i den store kurv af friske, og er uheldet ude en dag og vi står for skud, er vi så uheldige dér, men det styrer ikke vores affærd i al almindelig. Naivt måske, men vi glæder os nu over, at ha’ haft sindet i ro og at ha’ gået den lille håndfuld kilometer fra gaden til hjem klokken 6 om morgenen titusinde gange – alene såvel som sammen – i et helt årti, fremfor at have haft en knude i maven imens, helt ubegrundet.

– Vi gad måske på nogle punkter godt være lidt både sejere og klogere, men der er sgu også bare noget skønt og charmende ved at være gennemgribende mainstream og let at stille tilfredse.

– Vi er begge helt forelsket i Deadpool.

– A har stadig ikke lært at værdsætte melboller, men K har fået lært hende, at selve hønsekødssuppen absolut ikke fejler noget.

– Vi har begge en kæmpe svaghed for upassende, kikset og humørskabende rapmusik. Der skal ikke mange glas vin i blodet før vi gladeligt brøler med på gamle travere som den med “Lone har en kæmpe stor røv” med Malk de koijn, “Poptøs” med Einar eller “Hva’ så, tøser?” med Khaleren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *