A,  afslapning,  Bolig,  dagens humør,  der er altid noget at fejre,  forkælet,  jeg elsker det,  nytkøb

Have-spørgsmål til Jer, en følelse af halfest-stemning og en sjat 90’er nostalgi.

Solskin og fridag – det starter ikke helt dårligt ud, det der “mandag”.

Egentlig har jeg ikke de store planer – men noget siger mig, jeg ikke kommer til at lave ingenting – har hvertfald en tørretumbler og en opvasker savner nogen (hvem, mig?) til at tømme dem, et køleskab (speaking to me?) mangler diverse basisvarer og en pakke, der kun er 3 tilbageværende afhentnings-dage tilbage på, burde nok finde vej herhjem.

Så må vi se, hvad jeg render ind i af fristelser og overspringshandlinger, men den tid, den sorg.

Først vil jeg lige nappe et bad, og skrue det lille ugentlige billedestorm sammen til Jer, som kommer lige her.

Forrige uge gik bla. med at jeg:

.. sparket cafeernes åbningsdag igang med en fremragende brunch på Ministeriet. Vi var helt fjollede, som var det det vores første halfest, vi var til, men kæft hvor havde vi glædet os.
.. nydt, at den store busk i Dukkehus-byhaven er sprunget ud. Ved du i øvrigt, hvad sådan en hedder? Jeg elsker den hvertfald.
.. samlet familiens fruer og frøkner til damefrokost og kaffeslabberas. Bevares, Skægaben var der også (selvom han altid får tilbuddet om at stå over), men han elsker gæster i alle afskygninger, og står gerne for underholdningen, uanset køn, alder og relation.
.. Og gudskelov for det, for de søde damer oversvømmede os simpelthen med alskens planter, blomster, chili- og pilea stiklinger, æg fra egne høns og hjemmelavet marmelade. Skægaben – hjemmets gartner – var selvsagt helt elektrisk. Virkelig de hyggeligste og fineste ting at få!
.. blevet enig med en veninde, at nu var over 12, ku’ man godt drikke et lille glas vin efter frokosthyggen.
.. indtaget sæsonens første grillmåltid på terassen.
.. været tosset med “min” nye lampe, jeg købte i februar, som har været vældig forsinket.
.. nydt at være på spontant besøg hos Mor og Far.
.. taget på udflugt, og støt på en elg i Vildmosen – asfalten kan skimtes i forgrunden, så den var virkelig tæt på.
.. spist et par lækre omgange takeaway. Jeg gav Caspars den ene dag, og Skægaben bød på WeFeat. Ligeså lækkert, som det er pænt! Og så så vi Flinstones – den ku’ jeg slet ikke huske.
.. set Beethoven for første gang, siden jeg var barn, da Lillesøster E og vores far var til frokost. Den var faktisk ret sød, akkurat ligesom Flinstones var. Sådan med rigtig 90’er stemning, ligesom man finder i Alene Hjemme, Hook og Flubber.
.. liiige snuppet endnu en fantastisk brunch på falderebet af ugen, inden min søndags-aftenvagt. Skægaben havde ikke været afsted på café endnu, og da vi ikke skal se hinanden (udover til sengetid) før på fredag, så var han ikke sen til at byde mig på en date, og den slags luksus-forkæleri, takker man aldrig nej til.

Hvordan er din uge gået? Og har du også været ude og besøge nogle af dine favoritsteder, hvad angår mad, kunst eller kultur, efter genåbningen?

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *