A,  brok,  Idiot,  på tur,  snaksnak,  voksenpoint

Disney-citater der matcher, solidt kagebord og betænkeligheder fra en skeptikker.

Så har vi banket en ny skybrudsuge i gang. Rimelig meget enten/eller lige i tiden, synes jeg?

For vi har jo lige haft vanvittigt lækkert vejr!

Praktiks taget, er vi ovre det værste herhjemme, fra det historisk store skybrud for et uge siden. Gulvene er nemlig rippet i vores underetage, men synes altså stadig ikke vi behøver at vande betonen, og udskyde tømmerens arbejde – pretty please – for nu hár vi prøvet at bruge en vandstøvsuger, ikke? Og når jeg siger vi, mener jeg Skægaben – det var kærkommet at ha’ aftenvagtskortet trukket.

Kan dog stadig ikke helt fatte, at vi “bare må få” nyt gulv og nye døre?

Altså, er det en ting, at det bare er Palles gavebod efter at selvrisikoen er betalt? Bare fordi vi har betalt til en forsikring i et sølle år, og fordi ejerene før os har investeret i at have en i reglen skybrudssikret kælder med pumpe og udgravet brønd, der normalvis problemfrit klarer skybrud i almen forstand (så er man åbenbart bedre sikret, når skaderne skal vurderes)?

Skal se det, før jeg tror det – bare fordi jeg synes det er en vild luksus. Som nogle af Jer måske husker, fra rundvisningsindlæggene, kan I se her, at de såmænd intet fejlede før. Dertil glæder jeg mig over at alle vores møbler klarede den fordi vandet blot løb ind under plankerne, og der hverken lugter eller er ulækkert. Men det er sgu også umuligt at opnå, for gang de er her og kigger på et og andet, desinficerer de også ALT, så der lugter at Ajaxfabrik på alle tre etager.

Så jeg forsøger at være taknemmelig, og ikke fokuserer på at campe på 1. sals-kontoret på lækker ny madras, og i stedet lege det er en indendørs FDF-tur. Overetagen er omtrent også ligeså varm som et telt i en sønderjysk skov, og da rummet er langt større end det vanlige soveværelse og uden mørklægning, vågner man også til daggry ink. fuglekvidder. Det er sgu da lidt spejder, er det ikke?

Anyways, nok om vandskader – I skal se på ugen der gik, og det får I mulighed for her!

Jeg fik bla. brugt dagene på at:

.. svinge forbi min mors moster og hendes veninde, sammen med Skægaben. K og jeg er kommet meget hjemme hos dem som børn – deres hjem lå på vejen hjem fra skole – og de er altid en fornøjelse at bruge til med. Der var både tre slags kager, saft, sodavand og kaffe – begge damer er 75-85 alderskategorimæssigt og har værtindetække for alle årene, så er der altid røverhistorier og guf nok til en hær.
.. og med en kande kaffe i blodet hver (den er god nok) havde vi god energi til at grille og vande haven, som 1-dags-huspassere hos min mor og far på hjemvejen.
.. tænkt at Wordfeud skal ha’ en snak med Rowling.
.. vist superkrafter i aftenvagt.
.. leet højlydt over den meget velmenende, men uhyrer malplaceret idé, på et meget konkret og målrettet opslag. Tænker ikke lige den tre-årige sådan bliver omvendt til at være fan af wales-dej, uden videre.
.. været i LEGO House med hele familien og hygget mig helt vildt! Så skægt med et gensyn med alt det, man selv samlede på som barn, og at se alle de fede kreationer som fans har lavet, fra fri fantasi.
.. K havde også sørget for nostalgi til køreturen.
.. Jer, der var børn i 90’erne må kunne huske dem her? “Slimet, men dejlig mættende” som Timon ville sige.
.. haft de sødeste gæster forbi, fra Århus. De er så dejligt, at se dem og man føler aldrig der er gået mere end en uge eller to, selvom der er gået måneder.
.. været med K på Peace (som kom med i gårsdagens Aalborgguide #2 for turister, til Jer der overvejer en ferie her byen) og spise lækker mad, og dernæst cyklet på job i herligt vejr.
.. gået i guf skålen, da der (igen igen) blev serveret is i aftenvagten. Guf slår ALLE issmage, hvis man spørger mig.
.. været på venindebesøg og grint hele søndagsvagten efterfølgende, fordi det havde været alt for skægt.

Hvordan har din uge set ud?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *