A,  afslapning,  brok,  der er altid noget at fejre,  ferie,  jeg elsker det,  snaksnak

Lidt om dårlig timing, der viste sig at passe perfekt, kolde fadøl og småklamme favoritter.

Så blev det sørme august, solen er jf EkstraBladet tilbage på programmet, og idag går min pæne mand på ferie i to uger.

Det er altså lidt hyggeligt, og jeg tager fri i den kommende, og arbejder således som vanligt i denne.

Men det levner mig jo også nogle fridage heldigvis, så et par af dem, samt nogle for/eftermiddage før aftenvagt, har vi også sammen. Således er der lagt i kakkelovnen til hyggelig endags-tur til Giveskud Zoo i morgen, frokostbesøg af mine forældre onsdag, sommerhus visit med svigerfamilien og deres venner fredag, samt en bryllupshavefest for Skægabens bedste ven og frue lørdag, efterfulgt af tømmermændssøndag.

Venneparret blev viet og holdte et minibryllup i november for nærmeste familie (fremfor den store, planlagte fest for 100 mand, hvor vi skulle med), så nu har de inviteret til “part 2” for vennerne i deres nye have – og nu da de bor omtrent 500 meter fra os, er det jo perfekt “slingere hjem” afstand.

Således jeg skal nok få kigget meget på Skægabens kønne fjæs i ugen, mestedelens i selskab med godtfolk, og planlægger også at flette et par tøsedates ind, som vanligt. Det er med at være spidsfindig, når man vil nå det hele på den halve tid.

Men nok om denne uge – lad os se på den forrige, som kommer lige her.

Mine 7 dage gik bla. med at jeg:

.. var til endnu en sjov og sær “Underlig Filmklub” (læs med om konceptet her og byd endelig ind med foreslag) hos K, hvor snackbordet som altid var i top.
.. ligesom pita’erne, vi hentede, som kan slå enhver mand af hesten. Er du på ferie i Aalborg og kan presse lidt takeout ind, er The Pita House i Reberbanegade altså mand for at gøre dig mæt.
.. været lidt træt af at campe på kontorgulvet, fordi der bliver så afsindigt lyst og varmt på 1. sal de her dage – og rummet er kæmpe, så det føles som et drivhus. Al respekt for de travle håndværkere, men nøj, jeg glæder mig til at jeg er tilbage i mit soveværelse i underetagen. Måske, det bliver i næste uge, med lidt held.
.. været på caféhyggetur med Lillesøster E.
.. til sommermad og Flensburg-planlægnings-hygge.
.. været til endnu en sommerlounge og utvivlsomt den, med den allermest spændende “talk” gennem årene. Virkelig spændende, og har straks lånt Robert Dams bog på e-reolen, hvor den gudskelov lå – helt gratis. Ved at K (som hun skrev hér, her den anden dag i indlægget “Favoritter”) taler varmt for Mofibo’s muligheder, og overvejer det stadig kraftigt Hvad lydbogs-app bruger du mon?
.. Og nårh ja, Skægaben bød naturligvis på guf til anledningen, for sådan er han. Vin og linsechips med urtemayo, sørme så – fint skal det være.
.. trodset de sædvanlige 3 Aalborg-biografer, og taget bilen nord på til verdens sødeste Kino, med dejligt venligt personale, for at se “Black Widow”.
.. og drukket gratis kaffe til! Vi vender klart tilbage.
.. været på dejligt venindebesøg, hvor jeg fik puslet en del om den stadig småsløje, men top oplagte og storgrinende baby. Fik puttet ligeså mange jordbær i munden på bassen, som jeg samtidig fik spist min egen sandwich.
.. hvilket gjorde at jeg tilragede mig noget lækkert vuggestuepest, der sendte mig i brædderne et døgn med opkast og svimmelhed, som brød løs torsdag aften/midt nat. Elendig timing, nu da tøseturen til Flensburg skulle foregå fra tidlig lørdag morgen.
Gudskelov var Skægaben en stjerne torsdag, samt fiksede mig morgenmad fredag og satte Gilmore Girls på, og var derefter væk hele dagen på job + drengedate, så jeg kunne sumpe i fred. Jeg var således frisk som en havørn, da han vendte hjem ved en 22-tiden, og dermed også til dameferien.
.. og det blev en skøn tur!
.. hvor Lille E gav øl, mastercardet blev svunget og vi fik sunget alskens hjemmelavede togsange, som altid, og var på uplanlagte eventyr.
.. og naturligvis fik ædt alle ækle Tysklandsfavoritter, som i reglen enten er toppet med farvestoffer, sovs, e-numre eller panering. Her ses en af mine evige go-to’s: Blæverende, laktosefri chokoladebudding og kunstigtsmagende chokobar med kaffefyld. Vammelt og helt perfekt lækkertklamt.

Hvad er din grænsehandels-favorit? Og har du nogle planer for din første august-uge?

2 Comments

 • Henriette

  Dejlige, dejlige billeder 😋
  Jeg elsker alle madbillederne på denne bog!

  Min bedre halvdel holder også ferie og ved et tilfælde fik jeg en ekstra fridag – så vi snupper da også lige en tysklandstur, hvis altså vorherre og flixbus vil 😁🇩🇪

  • venterpaavin

   Tak; den slags beskeder gør os altid bare så glade 😻!

   Lyder skønt med en spontan Tysklandstur – håber at bus og Jesus er med på ideen 👏🏻😎.
   God tur og god weekend.

   – A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *