A,  fest fest fest,  forkælet,  K,  PURE NICENESS

Fællesfødselsdags-glimt

Igår fejrede vores forældre og søster os, og vi havde den skønneste aften, hvor gæsterne heldigvis nød traktementet og vi begge blev overordentligt forkælede.

Bordet var som altid smukt dækket. Det er hyggeligt, at se den umage der bliver lagt i at gøre det pænt til os, når nu vi har tiltusket os at låne de gamle hus til vores fejring.

Der var også bunkevis af smukke gaver – vi fik så meget lækkert og følte os både forkælede og rige. Også i overført betydning.

Vi har gjort køkkentjansen så let for os så muligt – der er intet værre end værter der står i køkkenet hele aftenen, fremfor at nyde gæsterne. Så kartoflerne var skrællet, kødet var klargjort og dessert var købt ude fra. Nemt, bekvemt og lækkert.

Aftensmaden var en velkendt 90’er klassiker for os alle, der aldrig slår fejl. Koteletter i fad med svampe, cocktailpølser, bacon og porre, serveret til silkeblød kartoffelmos.

Desserten serverede vi i to hold. Først en gang Irish coffee ala K, med et bestemt trylletrick, der gør den ekstra god.

Slutteligt blev det flødebolle-paraden der satte prikken over i’et, i selskab med Den Store Bagedyst, hyggesnak og sofaafslapning. Lige noget for os alle fem.

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *