A,  dagens humør,  der er altid noget at fejre,  lækkerier,  yumyum

Fire forskellige kager på 7 dage, hiphipnostalgi og charmenoffensiv.

Halløj!

Så er endnu en mandag igang, og jeg er så småt ved at få øjne. At være tilbage i eget soveværelse eller to måneders indvartering på gulvet på 1. sal, kan klart mærkes. Elskér stadig vores tårnhøje seng, og er så glad for at den klarede at blive skilt ad og samlet nok engang – den femte i alt.

I det nordjyske meldes der officiel efterårsuge til de, der har den slags, men det har hverken jeg eller K praktiseret i årevis.

Heldigvis betyder det ikke, at ugen ikke byder på rare ting – der er både AaB-kamp med Skægaben i aften, en dametur til Art By Me med søstrene og vores mor, efterfugt af lækker mad og blandselvslik i barndomshjemmet med far, tøsehygge, lørdagsudflugt og svigerfamiliefrokost søndag.

Men først får I “ugen der gik”, som kommer her.

Jeg fik bla.:

.. bagt og takket livet for tørgær og køleskabshævning. Ingen sag at være husmor når man (uden at overdrive) kan røre en sjat dej op på tre minutter 22.30 efter aftenvagt, og slaske dem her på en plade næste dag.
.. kastet lidt op i min mund over mængden af frisk-fyr-attitude i ordlyden her.
.. budt søde søster E på frokost inden job.
.. indset at det er ti år siden, at den årlige hiphopfestival Aarhus Took It var en helt uundværlig og obligatorisk efterårs-udflugt.
.. bagt shake and bake i aftenvagten.
.. drukket kaffe med K x 2. Først hjemme ved hende og Mini.
.. og på en “ny” lille perle.
.. rippet haven nok engang, og for første gang begynder æbletræerne at se lidt sløje ud.
.. og erstatningen faldt naturligvis et tørt sted.
.. været på hyggeligt venindebesøg inden vi begge skulle i aftenvagt, hvor der blev bestilt luxus junk, sladret og drukket rigeligt kaffe.
.. været til K og mor’s årlige strikkefestival, inden søndagens 15.30-23 tjans. K har alt sit lækre håndfarvede garn fra sin webshop med og mor sørger for frokost og nørkleglade veninder og familiemedlemmer inviteres, og det er virkelig hyggeligt.
.. besøgt Skægabens søde moster, hvis hund meget gerne ville adoptere Skægaben, hvis han kunne og vice versa.
.. jeg er små allergisk og er dermed slet ikke en god hundeklapper, men jeg ka’ tilgengæld tage kage med, og således vinde lidt popularitet hos værten i stedet.
.. nydt at havens buske pt. forsøger at indsmigre sig selv i oktober.
.. blevet forkælet af kollega, der havde en romkuglehær med på job.
.. og blevet trakteret med endnu en kage, nemlig gammeldags æblekage til Skægabens stedmors fødselsdag; dermed ugens fjerde. Der var dog også en meget lille portion det blev til for mit vedkommende, for både forret og hovedret var simpelthen så formiddable, at det var umuligt ikke at forspise sig inden. Svigerfar er kok, og de forstår altid at lave restaurant-oplevelsen komplet i eget hjem.
Lækker, lækker aften.

Hvad med dig, har du mon efterårsferie i år? Og hvilken kage var du mon gået om bord i, hvis der var frit slag?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *