A,  anbefaling,  K,  kage,  snaksnak

3 x budgetvenlig cafe i Aalborg

Café Nørregade:

Fantatisk, og meget budgetvenlig cafe, som ligger på hovedbiblioteket i Aalborg. Menukortet består er salater, sandwiches, paninier, kager og andre lækkerier. Kaffen er lækker, juicen er friskpresset og montren ved kassen lokker med kager, müslibarer og andet godt til 12 kroner pr. stk.

Deres sandwiches og salater koster 40 kroner stykket, så her kan de fleste være med. Det samme gælder vand, kaffe og andre drikkevare.

Så bliver du kaffetørstig ved dit besøg på hovedbiblioteket – eller trænger du bare generelt til en forfriskning, så kan vi kun anbefale at du kigger forbi.

Café Nørregade har åbent mandag til fredag mellem 10:30 og 15:30.

Fætter V Café & Secondhand:

Charmerende sted i Vejgaard. Her kan du få boller, kage, kaffe og skønne paninis. Stedet består af en cafe og en secondhand-afdeling. Her kan du få stillet shoppetrangen og/eller leje dig en stand, og få solgt lidt ud fra gemmerne.

Stemningen er dejlig, betjeningen uformel og så er priserne virkelig venlige. Og så laver de virkelig god kaffe i kæmpe store krus. En panini koster under 60 kroner, kaffen 30 og så er der gode priser på secondhandvarerne. Vi kom i hvertfald begge derfra med noget under armen.

Åbningstiden er mandag til fredag fra 10 til 17.30, og lørdag fra 10 til 13.30.

Baco, bagels & coffee:

Sidstnævnte i kategorien er den populære Café Baco, som er stormet frem i byen, og på få år har stablet hele tre bagelbars på benene her i byen, og succesen forstår man godt.

Alle deres lækre bagels er nylavede, og koster uanset fyld 30 kroner, og deres drikkevarer ligger mellem 25 og 30 bobs. Sideorders og kage er ligeledes i det prisleje – du kan vælge mellem lidt småt og godt, og der sker udskiftninger fra tid til anden. Ikke stor gourmet, men en helt og aldeles rætti god sandwich til pengene.

Et yderligere plus er, at de servere maden med service og modsat mange andre sandwichbarer har sørget for et rigtig hyggeligt, lounge-agtigt caféområde at nyde maden i, hvis du da ikke tager det med på farten. Det scorer altså lidt point, fremfor de ofte sete klapstole, lysstofrør og mad, som bragt på plastbakke iført papir med logo.

Bacocafeen på Budolfi Plads forvandler sig desuden til BacoByNight, hvor drinks og cockails langes over til føøøørre kroner, eller 60 for en dobbelt. Dét er da til at have med at gøre.

Du finder Baco i Nørregade, på Budolfi Plads og på Stjernepladsen, og kan skyde forbi fra 9-18 på hverdage og 10-16 i weekenden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *