A,  afslapning,  anbefaling,  ferie,  jeg elsker det,  kender du det,  snaksnak

En eventyrlig fantasy-anbefaling, kaffe og kage i Flensburg og et smukt stjerneskud i solskin.

Halvvejs gennem den sidste vintermåned i denne omgang, hva’? Ikke dårligt.

Jeg har haft en dejlig uge, både med lidt familiehygge x 2, samt nogle virkelig gode oplevelser i det blå – Skægaben og jeg har fået brændt nogle benzinpenge af, og jeg har nydt totalt, at dyrke tosomheden og at se lidt nyt.

Det har så også resulteret i, at jeg slet ikke har fået set sødeste søster K hele ugen; det er tilgengæld helt skørt! Har du også nogle, du bare skál ringe med eller se på ugentlig basis, du ikke bor med?

Jeg har, tydeligvis.

Derfor er hun også inviteret på morgenmad her i Dukkehuset, for nu går det ikke længere med alt det søstersavn, og jeg vil derfor kridte skoene og stikke i bad, og hernæst i køkkenet.

Ugen der gik, får I her:

… Jeg:

.. blev trakteret i stor stil på dejligt besøg hos Lillesøster E. Hun er klart den bedste af os tre søstre i et køkken, selvom K og jeg ikke er helt ueffen.
.. får i øvrigt altid lyst til at samme på Mumi igen, når jeg ser det.
.. været på kærestesviptur, som I kan læse om her, i indlægget igår.
.. vi havde en skøn tur!
.. og jeg tænker, at jeg laver en part 2, for dagen efter tog vi et smut til Flensburg.
.. bare fordi vi ku’, solen stod højt og fordi, tysk slik og proteinbarer er så latterligt billige.
.. revet mig, og smidt en plovmand ved cykelmanden, men tilgengæld også fået en elcykel tilbage i tiptop stand.
.. relateret meget til K’s blogindlæg fra weekenden (kan læses her), da jeg lå under min dyne lørdag ved midnatstid, efter en aftenvagt, og slet ikke drømte om en bytur til klokken 6 om morgenen. Hverken den aften, eller den næste.
.. fået fint forår indendøre, da vi havde mine forældre til morgenmad og de havde taget disse med til os. Elskér tulipaner! Så de skal plantes ud snart – et døgn inde og de sprang fluks ud. Man kan vel ikke rigtig have dem inde, sådan i løg, eller?
.. lavet hjemmejunk.
.. spændt sikkerhedsselerne og taget på endnu en lang roadtrip. Igår var vi nemlig forbi Holstebro Museum, som vi absolut ingen relation til, men som lokkede med et opslag om en fantasy-udstilling på Facebook. Den slags sidder jeg ikke overhørig, forstås.
.. og gudskelov! Udstillingen var meget større, mere eventyrlig og informativ, end jeg kunne have gættet og jeg var virkelig glad for, vi tog turen. Den slutter d. 20/2, og har du også en ledig dag i din kalender, så sæt kursen mod Drager og andre mystiske væsner.

Hvad er det sidste magiske, du har set, mons tro?

God mandag derude.

2 Comments

 • Tine

  Uh, jeg gad godt nå et smut til Holstebro, men det når jeg ikke i denne omgang. Det ser ellers fedt ud!
  Og ja, jeg kender det – jeg skal snakke med både min far og søster meget ofte, selvom vi bor langt fra hinanden. <3

  • venterpaavin

   Det var det også – opdagede det virkelig også ved et rent tilfælde, og det var kun held, vi lige kunne passe det ind der 😀. Man må håbe, den dukker op et andet sted en gang.

   Det med afstanden tror jeg er så meget nemmere og meget mere usynlig, når kontakten er jævnlig💓.

   – A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *