A,  antivoksen,  jeg glæder mig,  snaksnak,  VinSvin

Kommune-benzin, krea-workshop og atomkrig.

Så kører vi med sidste marts uge, og selvom der blæser lidt koldere vinde de næste dage, har det været en virkelig skøn forårsstart, at 2022 har sparket igang.

Jeg er vågnet tidligt, især taget i betragtning af sommertidsrykkeriet – er endnu engang død i af atomkrig under dynerne – og da jeg ikke rigtig kunne lukke øjnene igen, har jeg så småt påbegyndt dagen. Jeg ser ikke engang nyheder, men alligevel formår det tydeligvis at snige sig ind på mig, når jeg lukker øjnene.

Nå, skidt med det.

Heldigvis vanker der et par dages fri, efter en arbejdsweekend, og jeg skal have allersødeste K forbi til en lille tår rosé her i Dukkehuset.

Dét glæder jeg mig til!

I rare læsere får selvfølgelig ugen der gik, at starte Jeres mandag op med, og ellers håber jeg, I også har en god en af slagsen i vente.

Uge 12 gik med at jeg:

.. inviterede mig selv på kaffe hos Lillesøster E. Elsker spontane aftaler, særligt når jeg egentlig udskyder noget fornuftigt.
.. heldigvis fangede jeg også hende i et hul mellem ærinder, og så gik der et par timer i godt selskab.
.. efterfølgende nået hjem til aftensmad og kørt en hyggelig aftentur trods benzinpriserne efter spisetid med Skægaben, da vi indså vi lige havde nogle aftentimer sammen, og at resten af ugen vil blive afholdt noget nær hver for sig. Så vi købte guf og tog en tur til Vildmosen, og indstillede os på kun at se hinanden til sengetid.
.. drukket mere kaffe, denne gang med K.
.. brugt en skøn dag på at udløse vores mors fødselsdagsgave, der indebar togtur, blomsterworkshop og dejlig kvalitetstid. Den dag kan du læse om her.
.. mine anstrengelser af kreakurset blev faktisk så hæderlige, at de har fået lov at stå fremme herhjemme. Skægaben elsker alt hjemmefikset, så det er kun min egen indre kritiker, jeg skal slås med.
.. blevet traktere på job x 1,
2,
.. og tre! Klassisk bostøtte-benzin – ink. Ad Blue fra automaten, som flere af os ikke kan starte uden, med mere end 10 timer tilbage af vagten.
.. været på smørrebrødsbuffet-udflugt med familien inden vagt. Virkelig lækkert!
.. nuppet årets første parkkaffe med K.
.. med det sædvanlige kit.
.. tiltusket mig lidt ekstra timer med Skægaben, fordi han endte med en af de tidlige tider på skydebanen, og derfor inviterede mig på date lørdag, før jeg skulle arbejde. Det klager man jo ikke over – både kaffe og godt, pænt selskab – tænk sig, så heldig man kan være.

God uge 13 til Jer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *