anbefaling,  bøger,  der var engang,  Jubiii,  K,  snaksnak

Genforelsket

Jeg har jo altid elsket hende. Det var kærlighed fra første bog. Fra først ord måske endda. Men efter min stresssygemelding kom jeg ud af min læserytme. Min evne til at koncentrere mig blev endnu værre, og jeg havde bare ikke rigtig orkelsen.

Min kærlighed blev derfor kastet på lyderbøgerne. Jeg lyttede amok og nød hvert minut. Det gør jeg stadig den dag i dag. Og jeg drømmer ofte om, at A en dag bliver hyret til at genindlæse alle bøgerne på dansk. Altså Marian Keyes’ bøger. For nostalgien, magien og de ord som jeg har læst så mange gange virkede bare helt helt forkerte, at skulle lytte på engelsk. Den eneste af bøgerne, som rent faktisk er indlæst på dansk er den, som jeg aldrig rigtig fik læst mere end en gang. Den andre har jeg læst +10 gange (nogle af dem endnu flere).

Engang i februar opdagede jeg så, at der er en ny bog på vej. Again Rachel. En bog om min yndlings Walsh-søster endda. Jeg måtte bare op på hesten igen, bøgerne måtte genlæses(/lyttes). Uanset, om jeg så ikke kunne svælge i nostalgien.

Og ved du hvad? Det var jo helt vildt magisk alligevel. Jeg elskede hvert eneste minut. På 1,5 måned lyttede jeg 9 bøger. Det var lige omkring 110 timer. Det er alligevel lidt mere tid end jeg plejer at bruge på den slags. Men jeg kunne slet ikke stoppe igen. Helt forelsket på ny – og så klar på at læse næste skud på stammen.

Så er spørgsmål bare om jeg skal læse den på engelsk eller vente og håbe at den udkommer på dansk?

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *