A,  afslapning,  ferie,  Feriedagbog,  jeg elsker det,  snaksnak

Feriedagbog, Palma, dag 5.

Fik du læst dag 1, 2, 3 og 4?

Så blev det sørme sidste dag, i allerskønneste Palma. Er I mætte af rejsetips, ideer til oplevelser og restauranter? I hvert fald, så er det sidste omgang.

Der var stadig sååå mange morgenmadssteder, jeg drømte om at besøge, men heldigvis fortrød jeg ikke, at jeg endte med at foreslå den fransklingende Mise En Place.

Endnu engang blev vi trakteret på fornemmeste vis – min avocadomad, var på længde med et ordinært sandwichbrød (som I kan se, er den måske 7 cm længere end min store morgenmadsskål, da den fylder hele tallerkenen ud) og Skægabens mandelcrossaint havde så meget remonce, at du kunne slå en mand ihjel, hvis du kastede den efter ham.

Efter maden vendte vi tilbage til denne t-shirt butik, som Skægaben havde kigget sulten efter, alle de gange vi havde passeret den, de seneste fire dage.

Han havde morgenmaden til at tænke over hvilke han ville have med hjem, og jeg havde samtidig set mig lun på deres sjove kuglepenne, som jeg købte en med hjem til, til de søde søstre.

Herfra vidste vi godt, at vores ferietid var ved at løbe fra os og vi afrundede de sidste timer i byen med det mest “Mallorca’ske” vi kunne finde, nemlig bymuseet.

Lidt tørt stof måske, for det er jo ren historie, men også rigtig flot – og vi fandt da også et billede af Jesus, der havde fået sin første hamster. Stor dag, selv for Guds søn!

Et kig på klokken viste herefter, at klokken nærmede sig 14 og således kunne vi ikke trække den længere.

Turen mod lufthavnen – igen med bus – gik nok engang ganske smertefrit og let.

De største kvaler vi rendte ind i, var at finde et bord, at drikke kaffe ved, da vi kl. 14.25 stod i virvaret af folk, men sådan er det altid lørdag aka. “storerejsedag”. Men med lidt venligt udlånte nabobords-stole og tålmodighed gik det.

Herefter var der kun tilbage at finde et måltid mad to-go (virkelig hæderlige 3-kants sandwiches, skal man ikke kimse af) og stige ombord på maskinen der skulle tage os hjem ad.

Så med lasten fuld og en mindre forsinkelse på 20 minutter (som de behændigt indhentede i luften), var vi på vej hjem til Aalborg.

Endnu en skøn ferie kunne hermed tilføjes til mindeskuffen, og jeg glæder mig allerede til at tage hul på den næste.

Tak til eventyrlige og flotte Mallorca, for denne gang.

Og tak til Jer, for at kigge med og Jeres søde kommentarer til turen – det er størstedelen af fornøjelsen ved at dele, at I vil snakke lidt med mig undervejs.

4 Comments

 • Ellen

  Så var det farvel til skønne Mallorca. En dejlig ø, som I åbenlyst har nydt i fulde drag. Det er en ø, man har lyst til at vende tilbage til!

  • venterpaavin

   Helt sikkert🧡✈️ Jeg tror den har meget mere at byde på, og der er helt ufatteligt pæn natur, kan man fornemme, så snart man bevæger sig bare en smule ud af byen.
   Håber, du har nydt at læse med💕.

   – A

 • Karin

  Tak for dejlige 5 dages fortælling. Et feriemål der tåler gentagelse, og ikke kun for morgenmaden 🙂

  Da vi var afsted var det jo en charterferie. Mht. mad, snack mm. stod der noget med småt, hvor jeg panikkede, derfor ringede jeg ind, det hjalp ikke meget, jeg måtte ikke selv medbringe mandler, nødder, frugt grundet min sidemand kunne have allergi, men blandt snack delen der kunne købes ombord på flyet, var der mandler og nødder. Vi måtte heller ikke selv medbringe madpakke, hvilket rigtig mange gjorde rundt om os. Så næste ferie, springer jeg lige det emne over, når jeg læser det med småt.

  Velkommen hjem 😉

  • venterpaavin

   Ja, nogle gange må man bare “spille dum”, og håbe på det bedste!😂
   Tak for dine mange søde kommentarer undervejs Karin, særligtom beretning fra egen ferie; lyder til, Jeres også var skøn.

   – A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *