A,  anbefaling,  bøger,  jeg elsker det,  K

Audible eventyr

Dem med et twist

Sommerkulde

I “Sommerkulde” fører Jennifer Weiner os gennem Daphne Bergs følelsesmæssige rejse. Fra en stille barndom har Daphne vokset sig til en plussize Instagram-influencer og står nu som hovedpersonen i en uventet fortælling om selvopdagelse. Som voksen kvinde med en mission om at omfavne sin sande identitet, kæmper Daphne ikke kun for sin egen udvikling, men også for at inspirere andre. Rejsen tager en overraskende drejning, da en invitation til et fortryllende bryllup for en tidligere veninde på Cape Cod krydser hendes vej.

Bag den glamourøse kulisse gemmer der sig mere end blot glitrende festligheder. Brylluppet forvandler sig pludselig til en kompleks symfoni af mysterier og skjulte hemmeligheder. Weiner skaber et maleri af venskab, forandring og konfrontation, mens Daphne, ikke længere den tavse veninde, men en modig sjæl, forsøger at navigere gennem en uventet udvikling af begivenheder.

“Sommerkulde” er mere end blot en sommerroman; det er en dybdegående fortælling om at finde sin egen stemme midt i en verden af glamour, forventninger og mysterier. Tag med på denne litterære rejse, hvor solskin og skygger danser tæt sammen, og intet er, som det først synes at være.

I denne bog møder vi den specielle og ofte ufrivilligt morsomme Molly – en ung stuepige, på det fornemme Regency Grand Hotel – som gør en dyd ud af sit arbejde og at falde i et med tapetet, som rigtig tjenestefolk nu skal og må. Også selvom, det faktisk ikke altid er helt let, når man som Molly, ikke rigtig i sit korte liv, har opnået nogle sociale kompetencer.

Uden sin nu afdøde bedstemor, til at vise vejen i livet, føler Molly sig derfor nu mere forladt end nogensinde. Molly oplever nemlig verden på en måde, som de færreste gør og Molly’s mange talenter, som verden har svært ved at få øje på, har Bedste altid værdsat højt.

Derfor ser Molly det som sendt fra himlen, da en af hotellets rige og berømte stamgæster, pludselig tager hende under sin vinge. Her lærer hun ting, hun aldrig før har vidst.

Men pludselig falder den pågældende frues mand – Hr. Black – død om på hotelværelsets seng og den der finder ham der, er naturligvis Molly.

Hvad er der sket? Hvordan er han død? Var det mord? Og hvis ja – hvem gjorde det så? Og hvorfor!

Først for sent opdager Molly, at hun nu er rodet ind i et spind af løgne, bedrag og jagten på sandheden er svær, når alle er sig selv nærmest.

En fantastisk morsom, spændende og opløftende “hyggekrimi”, med så meget (engelsk) charme, der virkelig løftes af hovedpersonens ukuelighed og forfriskende, quirky verdensbillede.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *