A,  åh nej,  antivoksen,  ego,  fjoller

5 kendte personer:

.. der bor inde i mig:

Stewart Stardust:

Stewart har boet i min krop siden konfirmations-alderen, og havde særligt sin storhedstid i årene fra jeg var 15-25. Stewart er nemlig ikke bange for en god brandert, og brugte årevis på at stjæle fremmede folks fadølsslatter, når de kiggede væk, blinke til det modsatte køn og skaffede gode historier til min Blå bog. Sådan noget med, at gå gennem Jomfru Ane Gade i t-shirt og trusser, en propfuld fredag aften, for fem kroner, synes han nemlig er godt tjente penge.

Stewart kommer gudskelov ikke sååå tit ud mere, og det er nok meget godt, nu jeg er 28 – men han er stadig en kær kending.

The Real Slim Shady.

Pinligt Alterego, som mener, jeg altid er lidt mere cool end gennemsnittet.

Har sørget for at K og mig brugte flere år på at rende til hiphop koncerter, allerhelst Fightnight og Aarhus Took It, og gør at min musiksmag stadig ikke er særlig sober. De 85 danske rap-cd’er på loftet, sørger Slim for, at jeg stadig kan uden af, og når ham og Steward drikker øl sammen, er kombien meget ufeminin og decideret pinlig. Fx poserer han med “westside” håndtegn og stjæler drenge kasketter, på en hel del billeder på facebook fra 2007-2010. Pyh, det er meget lidt charmerende!

Hermione Granger:

Temmelig bestemt dame, at have med. Hun bliver kaldt flittig-Lise på job, og har ofte givet medicin, fundet beboernes mad og rydder op på kontoret, mens de andre har røget en cigaret, fordi hun synes det er bedst at være på forkant med alt, hvilket er lidt kikset. Desuden ser hun ikke tv, affaldsortere og fnyser demonstrativt når hun ser folk, smide skrald på gaden, mens hun påpeger at “det er dumt kommunen altid køber blegede kaffefiltre” og den slags lignende, røvsyge kommentarer. Hun bad desuden altid om fristil i folkeskolen, fik kun et eneste ikke-tocifret-“9-tal’ fra 7.-9. klasse i dansk, og var det ikke for næste figur i rækken, havde nogle nok skudt mig, pga. Hermione.

Bølle Bob

Heldigvis bor Bob også i mig. Og Bob er stærker end Hermione, så hun ryger hurtigt ud på røv og albuer, når han vågner op. Bob er ham der altid bestiller chicken nuggets, sørger for jeg hver aften går sent i seng, og at mit slikskab er på tre solide hylder. Bob brugte desuden meget af min gymnasie- og ergo-studie tid på, at retfærdiggøre massive mængder ugentlig pjækning, og gider aldrig, at se Nyhederne. Missede Trump, ebola og meget af bandekrigen, og fandt først ud af et år efter valget, at vi ikke havde Torning på tronen mere. Forhelved, Bob!

Ungerne fra Grusomme Mig.

Børnehjernen melder sig på banen, når Hermione og Bob holder pause. De vil nemlig helst se Disney, lave hyggeligt aftensmad, som skal spises i sofaen og læse Harry Potter. De sørger også for, at jeg har malebøger og har altid lånt mindst en Astrid Lindgren lydbog på min app, og gør, jeg ofte skriver altid små, hemmelige historier på sin computer, fordi de ved, jeg gerne vil være forfatter en gang. De er lidt skøre, at tænke sådan, men de er jo heller ikke så gamle.

Hvad med dig? Har du også nogle celebrities gemt i albueledet, leveren eller fornuftscenteret i hjernen?

Fortæl fortæl!

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *