A,  afslapning,  anbefaling,  dagens humør,  der er altid noget at fejre,  ferie,  inspiration,  PURE NICENESS

Novemberlisten.

I dag er der en måned, til at december træder i kraft og ruller for fulde gardiner. Enten glæder man sig allerede, eller også glæder man sig allerede, til at det er ovre.

Det er ingen hemmelighed at vi her på bloggen tilhøre kategori et, begge to.

Men nu har vi lige en 30 dages penge, der skal fordrives, før vi kommer igang med julerierne, og jeg har allerede et par ting på programmet til den søde ventetid.

I november skal jeg bla.:

.. til Hamborg med yndlings K, på søndag og fire dage frem. Juhu!

.. holde “kæreste-pakkekalender-indpaknings-hyggeaften” med Lille E og vores dejlige mor, d. 25. Skægaben får for 7. år i træk, og vil du se, hvad han fik forrige år, kan du læse Kig med under papiret, min kærestes pakkekalender.

.. på Kunsten og se den nyeste udstilling, der kom i slutseptember, blot en uge efter jeg var til et festevent deroppe, og som jeg derfor ikke har luret endnu.

.. teame op med veninde, spise god mad og få forsinket fødselsdagsgave, da hun rendte ind i massiv sygdom til fællesfejringsdagen.

.. på tøseudflugt ink. krimi-foredrag d. 27.

.. op i Aalborg Zoo og se deres nye tiltag “Julelys i Zoo”, som går i luften midt i måneden.

.. til Neu Market d. 16., med K, i flotte Nordkraft.

.. på gå-i-gågaden-date med Lille E, før den store indpakkedag, efter de sidste detaljer til “nisseværkstedet” – her er det kun gavepapiret og nummer-mærkater, der mangler.

.. til dette garanti-garanteret smukke, offentlige gratis-event i Kildeparken med Skægaben d. 15. Hvis vejret altså holder.

.. spise den vanlige så-starter-julen-familie-brunch på helmuth d. 30.

.. sammen med svigerfamilien besøge Blokhus skulpturpark’s “Magiske Jul” d. 17. Et skønt sted, som jeg før har anmeldt, lige her. Kan varmt anbefales!

.. holde psykopat-massemorder-doku-aften hos Lille E med mad fra Pita-house.

.. spise flæskesteg med det heeeele d. 18. Og risalamande, selvfølgelig. Det gør vi hver eneste november, bare for at se, om vi nu er blevet fedtforskrækket, vegetare, paleo-freaks eller har fået kirsebær-allergi. Det er simpelthen kún af videnskabelige årsager, men vi må jo gøre det, så det ikke går galt juleaften.

.. finde en dag til bio-aften med ham den pæne mand, jeg bor med.

.. og så skal der helt sikkert også bruges tid på at købe julegaver, minutter på at tigge om, at sneen bliver væk til cykelturene til job, timevis på at drikke 100 liter venindekaffe, og få sekunder, på at finde på sjove, spontane ting, at fylde ud med, ind mellem alle voksenærinderne.

Hvad med dig? Hvad har du af novemberplaner?

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *