A,  dagens humør,  der er altid noget at fejre,  føz,  gaver,  inspiration,  jeg glæder mig

Schh.. kig med under gavepapiret (min kærestes pakkekalender) #2

Kan I klare mere pakkekalender-snak? Ellers er det med at trykke på krydset i hjørnet!

For jeg ved det godt. Vi har både delt 10 pakkekalenderfacts om os, lavet en Advents-giveaway til Jer og selv K fik smidt lidt ind om, hvorhenne vi bla. indfanger rovet i indlægget “Hamburg dag 3” igår.

Og tænk sig – nu er turen kommet til, at fremvise Skægabens kalender, igen i år. Det ér også meget pakke-snak, men som skrevet i debat-monologen Hverdagsgaver, er vi temmelig uforbedrelige. Jeg elsker nemlig selv, at lurer med i andres – både familie og venner der kreere til deres kære, men også på de sociale medier. Og da Lene tilmed efterspurgte et par ideer til adventsgaver, til hendes jævnaldrende familiemedlemmer i vores kommentarfelt, tænkte jeg, at et liiille indlæg mere i kategorien næppe skadede.

Indlægget fra forrige år fik desuden rigtig positiv respons, og henover de seneste måneder, kan jeg se på blogstatestikken, at det også er blevet læst gentagende gange. Måske af folk, der har googlet kalenderpakker til deres kærester, eller måske nogle af Jer? Under alle omstændigheder gentager jeg hermed succesen, og viser hvad der gemmer sig i de 13 gaver i år.

Han får nemlig hver anden dag (ink. den 1., som er hans fødselsdag, og 24., så der ligger noget under træet fra mig).

Dette gør både at beløbet pr. pakke er lidt større, og så man har noget at glæde sig til, på sin “pakkeløse”-dag. Det lyder dumt, men det er faktisk lidt hyggeligt, at man ikke bare får dem i en lind strøm.

Skægabens pakkekalender anno 2019:

1) En T-shirt fra Markus, julestrømper i str. 45, surt slik og denne håndblæste Niel Armstrong glaskugle 2) Gelesæde til mountainbike 3) Nicholas Vahé salt med beder, samt silikone pensel 4) Flonel pyjamas.
5) Skægkam og bodywash 6) Cykelhandsker 7) Stegetermometer 8) Strømper med print.
9) Cykel-rens på spray 10) Parfume 11) Dinolampe (vi elsker fjollet belysning 12) Kæderenser-sæt.
13) Juleaften: En Phil Collins LP (han er ikké spor til gammelt hiphop, ligesom mig – næh nej, skabet 80’er pop er sagen), manchetknapper i børstet stål og en T-shirt.

Er selv rigtig tilfreds med resultatet – en del af tingene har jeg fanget i restsalg eller på tilbud, og dermed har jeg kunne snoldre for lidt mere. Kalenderen har dog aldrig et fast beløb, da der købes ind hele året, og mit økonomiske overblik derfor hurtigt løber ud i sandet. Det er heller ikke så vigtigt – bare han bliver glad og overrasket undervejs. Han er heldigvis på 8. år som et barn, og ser altid frem til hver eneste gave, så det er en fryd at være Nissen herhjemme.

Jeg glæder mig hvertfald helt vildt til på søndag, hvor han runder 32 og den første pakke skal åbnes.
Håber I også har nydt at kigge med, og måske har fået lidt ideer, hvis I også er husnisse derhjemme.

Psst… Skulle du søge lidt inspiration i “dameafdelingen”, anbefaler jeg et smut forbi K’s advents-føljeton med kalenderpakker til vores mor – det er nemlig hendes faste tradition: Part 1, Part 2, Part 3 og Part 4

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *