antivoksen,  der er altid noget at fejre,  fjoller,  Søndagstip

Tip fra søndagszombien

Nu er det ved, at være slut med 2018. Det skal de fleste mennesker fejre med en kongelig brandert. Det gjorde vi også altid før i tiden. De sidste år har vi dog valgt, at bruge aftenen på at passe på dem, som ikke kan passe på dem selv. Det giver ofte lidt ekstra fri i julen, hvilket altid er drømmen.
Vi har dog aftalt af den 1. januar skal bruges i selskab med hinanden og et lille flaske vin eller to. Skulle vi derimod har lagt med hovedet i hver vores spand – i hver vores ende af sofaen – var der ingen tvivl om, hvad der skulle rulle hen over skærmen. Noget så dumt, så morsomt og en smule internt. Noget vi har set så mange gange, at vi kan det hele uden af. Så her er ugens tip. Perfekt stenerier til en dag fuld af tømmermænd.

Alt godt og blandet fra youtube:

Vi elsker disse åndssvage klip, og har set dem hundredevis af gange igennem årene. Det bliver på en eller anden måde ved med, at være en smule sjovt.

Håber I har nydt vores vores ugenlige tip i år, for vi har tænkt os at forsætte i det næste.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *