ferie,  Feriedagbog,  fortællinger,  Hyggeligheder

Feriedagbog: Hamborg, dag 1

Det er søndag formiddag, og vi står på Aalborg banegård. Vi ankommer altid i god i tid, så vi kan nå i 7/11 efter kaffe, snakke om rejsen og glæde os uhæmmet i hinandens selskab.

Efter overstået madpakke- og kaffeindkøb er det tid til togtur. Det er vores favorit transportmiddel – særligt fordi det ikke involverer lufthavnen eller voldsomme højder.

.. pånær, når vi når broen ved Rendsburg – der er ingen af os særligt stolte. Vi formåede dog, at dulme nerverne med uanede mængder sønderjysk rap.

Det er nu blevet eftermiddag, og vi har nået vores destination. Vi har booket et lille hyggeligt hotelværelse tæt ved Hovedbanegården. Det er meget få hundrede meter fra, hvor vi plejer at slå vores folder, når vi er på disse kanter.

.. hvilket betyder, at vi vælger, at indtage turens første måltid samme sted, som afsluttede turen sidst.

Nagel er et lille spisested med tyskermad, god stemning og rigtig mange øl. Vi vælger dog et glas vin hver, så vi kan skåle og byde os selv velkommen. Aftenens måltid bliver også det, som vi sluttede med sidst. Fisk og brasekartofler i pande med sennepssovs. Det smagt præcis lige så godt, som vi huskede.

Aftens sidste udflugt blev til Hamburgs illusions museum. Et lille bitte museum fuld af sjovt udfordring og skøre anordninger. Vi forsøgte os med alt fra samleprojekter til en tur igennem er svimmelhedsmaskine – eller det var i hvertfald, hvad det føltes som.

Efterfølgende smuttede vi en tur forbi banegården efter natmad og snacks. Tilbage på hotellet var der kun tilbage, at kravle under dynerne med vores rov og Nynnes dagbog på lydbog, indtil vi overgav os til søvnen.

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *