gave,  gaver,  hjælp,  hurra,  Hyggeligheder,  Jubiii,  juleri,  K

Man bli’r så glad af at gi’!

Så er det ved at være tid til året indlæg om julehjælp!
Vi har de sidste mange år udgivet et indlæg, hvor vi opfordre dem som har overskud, tid og lyst til at bidrage til julehjælpen.

Når julen nærmer sig, føler jeg mig altid ekstra privilegeret – både på familiefronten, forkælelsesfronten og medmenneskerfronten. Jeg er ikke det store overskudsmenneske i det daglige, men jeg har både nogle af give til og noget at give af. Jeg kan faktisk ikke rigtig få nok af at forkæle dem omkring mig, så nu muligheden for at give lidt til de, som trænger, er det svært at sige nej.
Mit faste bidrag er til Julehjælpen – (og mødrehjælpen, blindes jul, den lokale sportsklub og ofte også de hjemløse, men det er bare knap så personligt at hjælpe med kontanter).
Jeg har givet i ret mange år efterhånd, da jeg sætter stor pris på deres formidlingsevner, arbejde og det faktum, at størstedele af der ønsker bliver opfyld af mennesker, som går på jagt i eget hjem og finder lige det, som diverse børn går og drømmer om. Det er ‘bare’ en facebook-gruppe med frivillige, som gør et kæmpe stykke arbejde og hjælper en masse familier med at skaffe lidt julemagi.
Nu har jeg ikke ligefrem hjem fuld af brugt legetøj, tøj i børnstørrelser eller ubrugt kreagrej, så jeg har valgt at indkøbe juleknas til en familie, som har efterlyst dette i år. Der er noget helt henrivende i fylde kurven med juleknas, selvom kalenderen kun siger oktober, når det er for at glæde andre. Jeg ved i hvertfald, at min lykkekonto allerede har fået et godt nøk op ad.
Så her der mulighed for, at hjælpe med både nyt og brugt – måske er der nogle fejlkøb, som kan få sig et nyt hjem? Jeg synes i hvertfald at du burde kigge forbi, hvis du har noget liggende hjemme, som du ikke får brugt. Det kunne jo være, at det kunne vække lidt julelykke i et andet hjem.

Julehjælpen finder du her.

One Comment

  • Kirsten/Helt ude vestpå

    Nemlig, – man bliver så glad af at sprede lidt julemagi til en familie, der ikke har så meget at gøre godt med. Jeg har også sendt gaver og juleslik til familier gennem Julehjælpen i en del år efterhånden. Det er et super godt koncept og de frivillige gør et kæmpe arbejde, for at koordinere det hele. – Hatten af for dem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *