A,  anbefaling,  der er altid noget at fejre,  hverdag,  jeg glæder mig,  juleri

Om parprøven, som vi desværre ikke bestod, gode råd og infantil lykke.

Øj, december går stærkt!

Nu tager vi fat på en ny uge, og jeg har en masse dejlige planer, at følge til dørs.

Jeg skal bla. i biografen med dejligste Lillesøster E, på brunchudflugt med sød kollega, spise bøfsandwich i barndomshjemmet, i Blokhus Skulpturpark til ‘Magisk Jul’ med svigerfamilien og til “Far’s gløggaften” hos de gamle, hvor vi tre søstre, samt Skægaben og Svoger T skal være med. Det er bare en af de bedste traditioner, hvor jeg kan mærke at der er jul, helt inderst inde i maven.

Først tømmer jeg selvfølgelig lige fraklipskassen fra ugen der gik, hvor jeg bla. fik:

… lavet lys oppe ved K, mens Mini var kvalitetschef på projektet.
.. og tog en af prøvelysene med hjem og konkluderet, at man lige kunne freestyle en adventskrans med det og nogle julekugler.
… blevet forkælet med Caspars af Skægaben. Altid lækkert!
.. været til arrangement på Kunsten, hvor Lone Kuhlman var fremragende, og kunne med charme komme afsted med at sabotere andres indre behagsyge med sin ligefremhed, hvilket fik både salen og intervieweren til at le. Ledende spørgsmål falder hun ikke for, og brøler “tal for dig selv!”, når spørgsmålet starter med: “Men kvinder synes jo”, og da hun blev bedt om at dele tre gode råd til publikum, udbrød hun: “Hah! Ingen voksne gider havde råd, de ikke har bedt om. Det er da mest selvhøjtidelige. Men jeg kan da godt finde på nogen, for spørgsmålets skyld”.
Særligt den sidste bemærkning gik rent ind hos mig – selv lægger jeg mig bånd på mig selv for at opdrage på andre voksne, når jeg et kort sekundt bilder mig ind, jeg liiige ved, hvad de burde gøre. Jeg bliver nemlig svært forarget, hvis nogle gør det samme mod mig, og dør af hvor martyr agtigt det er, når jeg overværer folk der leger selvudnævnt guru, uden at være blevet spurgt.
Herlig dame!

.. fejret Skægaben, med gaver, kage, tapas og bio. Skøn, skøn dag, I kan læse om her.
.. haft far til frokost, og gemt min kalenderpakke og skrabekalender til, at han kom. Så var det næsten som en decemberdag i barndomshjemmet.
.. haft glæden af virkelig meget juleslik på job – det stikker altid helt af.
.. smilt af de tre nye glaskugler, der er nået hjemmet i år.
.. været på Helmuth og fornøjet mig i deres lækre brunchbuffet, sammen med resten af familien.
.. fået den fineste My-skål af Nisserne. Som man kan se på Frozenpapiret på gaven ovenfor, samt glaskuglerne med Paddington- og honningkagehus ala “Hans og Grethe” og denne, elsker jeg alle børneuniverser.
.. som med stor tiltro til egne evner, skulle bruges da der skulle lave peberkagehus med Skægaben.
.. viste sig så, vi var top evnesvage og halvvejs ved at dø af grin (mig) og raseri (ham), endte vi med at se os slået og hoppede fra 3D-effekt og lavde sgu bare et topsmart/pilskævt bytorv i stedet.
Vi har jo så åbenlyst dumpet “Juleparprøven for husejere” – for Ikeaskabe kan vi samle sammen, uden at skyde hinanden eller splitte lortet af, men peberkagehuse, dét magtede vi altså ikke at stable på benene. Lesson learned. Og nu har vi en ramponeret, farveladeglad sidevej, hvor der bor skumjulemænd.
Men hey: Hvem siger, det ikke er det nye sort?

Hvad med Jer? Fået skabt/bagt noget (pænt eller tilsvarende grimt) julestads i disse dage?

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *