A,  blogleg,  fjoller,  K,  snak,  Uncategorized

5 spørgsmål til din søster #13

A spørger K

Hvad mangler du at nå, før d. 24 december?

At købe en enkelt gave – og at julehygge noget mere! Synes tiden flyver afsted, og vil virkelig gerne have presset endnu mere hygge ind.

Hvad er det sjoveste og det værste ved, at drive butik Snirkelværket pt.?

Det sjoveste er at få afløb for alt sin kreativitet. Jeg elsker at hitte på, skabe og kreer – og så er det virkelig skønt med egen webshop.

Det værste er at man meget er tiden er i tvivl om, om man nu gør det rigtige – og at man så ikke kan spørge nogen. Der er kun mig til at huske, forstå, godkende og den slags voksenheder, og det er ikke lige sjovt hver dag.

Hvilke ord kludre du altid rundt i?

Det er noget med, at jeg hvertfald altid siger “jeg skriver lige, hvornår de kommer”, når jeg mener “jeg skriver lige og spørger, hvornår de kommer”, men det besvare vist ikke spørgsmålet? Jeg kan ikke lige komme på det. Men kalder ofte ting for overordnede ord. Fx alt man kan drikke af er en kop. Ikke krus, glas, tekop, vinglas osv. bare en kop.

Hvad har du på din ønskeseddel i år?

Lyserøde glas, øreringe, parfume, økosystem-plante og en månelampe.

Hvem skulle med som 11 person til juleaften i år, hvis du måtte invitere hvem som helst?

Hmm. En der ikke er bange høje lyde, platte vitser og vil medbringe noget virkelig godt humør?

Ej, er fuldt ud tilfreds med gæstelisten i år – selvom vi kommer til at savne gamlerne lidt – og dem ville jeg aldrig kunne vælge kun en af.

K spørger A:

Hvorfor stikker du af til, når verden igen lukker op?

Hvor somhelst, regeringen erklærer sikkert først! Hvertfald det, der bliver “frigivet” først i Europa – er ikke lige blevet millionær i mellemtiden. Men ærlig talt er jeg ikke så sart, trænger bare sådan til et afbræk og få lidt luft under vingerne – men krydser fingre for, et sted med lidt mere sol, end herhjemme.

Hepper du på en hvid jul?

Nej, nej og atter nej. Ulykker på vejene, frostne fingre, våde jakker, is på cykelstien og saltskjolder på skoene. Ubetinget nej.

Hvis du kunne påprakke resten af verden en bog, hvilken bog skulle alle andre så læse? Og hvorfor lige netop den?

Altid Harry Potter – fordi livet er fattigere uden. Lige i røven på den, anbefaler jeg i et væk “BrittMarie var her” af Fredrik Backmann. Det er en på engang simpel og hjerteskærende fin, forfærdelig sørgelig og en ualmindelig morsom feelgood genistreg, den fortælling. Har aldrig leet så højt, af en bog før. Helt uden sammenligning verdens bedste roman, såvel som førstnævnte er verdens bedste serie.

Hvad står øverst på ønskelisten?

Corona på retur world wide, et års forbrug af takeaway-mad fra hele Aalborg City, bedre tålmodighed og en spritny gaderobe.

Ellers nøjes jeg også gerne med raske familiemedlemmer, overraskelser og rigelig kirsebærsovs.

Hvorfor er julen noget særligt?

Jeg ved det heller ikke, men det er den bare, i hvertfald den danske jul – helt fuldstændig storslået og magisk, og helt fuldstændig hjemmelig, nede på jorden og hyggelig på samme tid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *