A,  afslapning,  anbefaling,  folk er freaks,  jeg elsker det,  lækkerier

Fire skåle snolder, selektiv hukommelse og nyt glimmer.

Så er det saftsørme den sidste januar uge, der blændes op for, og jeg skal ikke klage.

Når man savner de ugentlige caféture, veninderne, de gamle i familien og at tage på udflugter hver/hver anden uge, må man da glæde sig over, at lyset i det mindste er kommet tilbage i en grad, så jeg hvertfald kan mærke forskel.

Det er topbanalt, men er du gal, hvor jeg værdsætter det. Særligt da jeg cyklede til ugens test nummer to (sådan er det jo, når man arbejder ude, og stadig gerne vil se lidt folk, på forsvarlig vis), fredag formiddag, var jeg helt betaget af det varme, gyldne lys over industribyen, da jeg passerede Østerallé mod Vestbyen, for at besøge Lille E.

Idag ser det heldigvis også hæderligt ud, både til den forstående tur i Netto og senere en cykeludflugt til aftenvagt.

Så med et halvt ben inde i brusekabinen her i Dukkehuset, får I som altid “Ugen der gik”.

Jeg fik bla:

.. afholdt “Underlig Filmklub” – en klub som K, Skægaben og jeg har stablet på benene, hvor man udelukkende må se bizarre film. Denne gang var Lillesøster E også med, som også var den, der spottede aftenens filmvalg.
Det var indie-produktionen Roar med ægte løver, leoparder og tigere, som er rygtet som en af de mest forrykte film nogensinde. Over 70 mennesker kom til skade under produktionen på fem år, og en del blev syet med sting, der tæller op til 220 på en enkelt mand. Den var mildest talt grotesk, og passede perfekt ind temamæssigt, selvom man nogle gange gik helt i panik, trods at vi havde læst ovenstående før vi gik i gang. Yaiks!
Maden vi fik fra Joe’s and The Juice var tilgengæld helt som ventet – lækker og frisk.
.. fået en smuk pegefingerring med posten.
.. hygget med frokostbesøg sammen med far og lækre sandwiches fra Bønkels. De kan også varmt anbefales, ligesom resten af sortimentet.
.. gået ture, både i klart vejr og uhyggelig tåge.
.. lavet pensionistmad af bedste skuffe. Godt klaret, nu jeg ellers har levet af takeout her i ugen – glemmer sgu bare at dokumentere det, men så har min samvittighed det også bedre, ikke? Smart! Kan slet ikke huske, at det er fem gange… slet ikke.
.. fået smukke blomster.
.. og trakteret mine forældre med frokost og senere blandet choko og småkager, da Skægaben og Pop fortrak sig til sofa, og der gik havesnak i os damer.
.. chillet med dobbelt-cookiedough i vindueskarmen.
.. set stupide amerikanske film.
.. og smukt, velspillet teater fra sofaen, sammen mer 7 tusinde andre.
.. malet den sødeste forside, i min tegneseriemalebog.
.. Besøgt sødeste Lille E, hvor vi så film fra vores barndom, spiste takeout og sladrede – selvom der er seks år mellem os, slår Snøvsen aldrig fejl.

Hvad med dig, har du det fint med januar går på hæld? Og hvad mon din forrige uge gik med?

2 Comments

 • Janet

  Januar må for min skyld godt snart være gået. Trænger helt klart til lysere og lunere tider. Min uge har været hektisk med chokoladespisning fra stor æske Anton B. marcipanbrød, forsøgsbagning af scones og lynslugning af 2 poser glemtgemt Bugles (skulle indtages inden gemalen opdagede dem, deler ikkealdrig Bugles). Kaloriegildet fordrede lange gåture og lidt ekstra morgenspjæts- gymnastik. Ellers har jeg Netfixet hver aften, da der pt. er Håndbold på TV – hvilket gemal og hund SKAL se. ☀️

  • venterpaavin

   Det lyder som en uge med fokus på varieret kost og frisk luft – well done!
   Jeg er opflasket på håndbold, og slipper ikke for at se lidt af det i aftenvagterne, hvor flere beboere og kollegaer går helt amok, feels kinda like home 😂.

   – A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *