A,  åh nej,  fjoller,  folk er freaks,  K,  Lister,  snaksnak

I det mindste

… har man ikke valgt at få en korthårs-frisure med røde reflekser, matchende brillestel og knipser når man siger sin mening.

.. findes lydbøger og cykler med elmotor.

.. rækker ens selverkendelse til, at man har forstået at man rent hierakisk ikke kan bestemme over kassemedarbejderene i Netto, og derfor faktisk skal blande mig helt udenom medarbejdernes arbejdsgang.

.. er det helt frivilligt om man stiller op til marathon eller andet sportslig aktivitet.

.. har man ikke valgt, at kalde sig Bubber, når man er voksen, fordi det var ens kælenavn som barn. Eller Bobbe og Gusse, som vores far kalder os.

.. kan man ikke blive smidt ud af sin lejlighed for at skråle for højt med på cirka alt musik.

.. er man ikke religiøs – følelsen af evig dårlig samvittighed for egen opførsel ink. samtidig rig mulighed for lovlig ansvarsfralæggelse i virkelig mange andre henseender, må være super skitzofren.

.. forstår folk at ting skal laves laktosefrit. Årene med planteyoghurt var bare ikke rigtig det samme.

.. er man hverken folkeskolelærer, vagtplanlægger, soldat eller tandlæge. Uanset hvad de tjener, kan det ikke være det værd.

.. venter sommeren lige rundt om hjørnet – det er faktisk næsten umuligt at få armene ned, hvis man sådan tænker rigtigt på det.

.. kan man ikke få en overdosis af overspringshandlinger.

.. behøver man ikke at sætte sig ind i hvem det egentlig er der bliver spillet i radioen, om X-faktor stadig findes og hvor dem fra Paradise Hotel egentlig er henne idag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *