anbefaling,  fråd,  Søndagstip,  yumyum

Tip fra søndagszombien

Tiden flyver, og klokken har minsandten allerede slået søndag igen. Nyder I weekenden? Vi er allerede i fuld sving med julerierne, hvilket betyder ekstra barnlig glæde og fjoller, hele linjen over, for vores vedkommende. Det er lækkert, og heldigvis slet ikke ovre endnu.

Denne uges anbefaling er nok mest relevant for jer som til tider kommer forbi Aalborg. For selvom vi er helt besatte af denne ret, men kan vi dog ikke decideret garantere, at den er en hel flybillet fra Thailand værd.

Det er uden tvivl den caferet, som vi har bestilt aller allerflest gange. Sammenlignet med alt. Hønsekødssalaten fra Abby Road i Kellerupsgade. Den er så svinsk, at det næsten er ubegribeligt – og så smager den bare helt vildt godt. Ganske enkelt. Vi sidder altid længe over menukortet, selvom vi som i perioder spiser der ugenligt. Det er ikke fordi menukortet er alen langt, men fordi vi forsøger os med andre retter ind imellem. Det er bare så svært, når man ved hvor godt det er.

Så skulle du nogensinde lægge vejen forbi den lille hyggelige cafe, kan du roligt kigge ind. Vi er i hverfald klar til endnu en tur forbi, før måneden er omme.

God søndag!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *