A,  afslapning,  anbefaling,  ferie,  nørd

Feriedagbog Warszawa, dag 3:

Fik du læst Feriedagbog Warszawa, dag 1  og Dag 2?

En god lur fik rystet gårdagens værste vinhjerne af os, og vi var begge klar på dag 3.

Planerne var et kulturelt visit til Polish Army Museum (som i øvrigt har fri entré om torsdagen), efterfulgt af butikskiggeri/semi-shopping i byens gigantiske ‘210-butikkers-center’, inden et visit i DC’s univers. Egentlig ville vi også have været på Naturhistorisk museum, men fandt ud af, det var under ombygning – men så kunne vi jo heade mod Arkedia lidt før, tænkte vi.

Sådan et center har nemlig også egne restaurantgader og biograf, og det var helt sikkert værd, at bruge tiden på, at opleve i stedet.

Dag 3:

11.09 var tømmermændsmaden klar. Efter gårsdagens fantastiske aften, bød jeg på en værdig morgenmad – tre retter, danskvand, kaffe/cappuccinoer. Prisen for os begge to? 132 danske kroner.

En times tid efter, svingede vi lige forbi lidt streetwear-shops, da Skægaben var på rygsæk jagt. Og selvom vi ingen fandt her, var skoene værd at stå og beundre. 

Kl. 12.24 nåede vi målet, og med stor succes gik gennem hele uderummet og museets tre udstillinger – 1. og 2. verdenskrig, og en skøn, opløftende “efterkrigstid”-version. Skægaben legede guide – jeg hjernedød 14 årig med 1000 spørgsmål. Skidehyggeligt!

Endnu en gåtur lokkede os et smut på Starbucks, hvor jeg hoppede på chokovognen og koffeindrop, Skægaben drak sin dessert i stedet. Effektivt! Klokken sagde her 14.36, og vi nød at hvile benene lidt, før turen mod centeret.

Velankommet til Arkadia, gik vi temmelig hurtigt på madjagt. Vi havde nemlig billetter til Shazam!, og den non-dubbede version gik 17.45. Så 17.15 sad vi på en mexci-snas tæt på bio entreen, med helt åndssvagt lækker fastfood.

Resten af aftenen gik med filmhygge, og støvsugning af centeret’s sport/streetwear/outdoor-butikker efter ovenstående taske mål. Godt, der var åbent til 22 – så kunne vi nå hele runden. Som i kan se, var lykken til at finde i Vans.

.. Igen endte aftenen på Subway og i Carrefour, da Skægaben for en gangs skyld også var blevet aftenssulten, som jeg, og fik en trang til falaffel. Han frygter, jeg smitter med evighedshunger- men mon ikke, det var den tidlige aftensmad? Hvertfald var drillehumøret højt, og valget faldt på endnu en superheltefilm i dyneland, inden lyset blev slukket på en skøn dag 3.

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *