A,  der er altid noget at fejre,  fjoller,  gave,  giveaway,  Hyggeligheder,  Jubiii,  K

En vinder

Så udløb muligheden for, at deltage i vores adventskonkurrence. Tusinde tak til alle jer, som havde lyst til at deltage. Det har været helt vildt hyggeligt at læse, at vi ikke er de eneste, som kan lide at hygge om andre – og at blive hygget om.

I er jo også en dejlig flok fuld af julenisser, på det ene eller andet niveau. Vi er ikke de eneste, som er både modtager og er glade givere – eller de eneste voksne, hvis forældre stadig sætter en ære i, at forkæle helt vildt.

Nå, men vinderen af konkurrencen er (indsæt evt trommehvirvel):

Ida Westphall

Hurra og tillykke!

Send os en mail på ak@venterpaavin.dk, så er der snart lidt juleforkælelse på vej til dig.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *