A,  anbefaling,  antivoksen,  dagens humør,  folk er freaks,  jeg elsker det,  snaksnak

Hverdagsmomenter, der gør mig stjernelykkelig-liste:

.. at glo på bagværk, mens det er i ovnen. Har gjort det lige siden, jeg var lille.

.. faktum at Østkyst Hustlers har udgivet et nyt album. Har vitterligt skamhørt det på repeat lige siden, og er fluks taget tilbage til dengang, hvor alle lommepenge/studiejobløn gik til CD’er, LP’er og rapkoncerter i hele landet. Særligt “Bare det var mig”, “Malstrømmen”, “Lad mig være” og “Undskyld Skat” rammer min favorit 90’er vibe.

.. den flotte herre i midt 60’erne, der påpeger at jeg da har glemt piskefløden til min skyr (“sådan smager den allerbedst! Og så med frugtgrød!”), da vi står i Nettokøen. Da jeg så tjenstvilligt referer til min favoritversion, ved at pege på chokolade og banan på samlebåndet, og tilføjer at farin eller peanuts er prikken over i’et, brøler han lykkeligt: “LÆKKERT! Det ska’ man da prøve!” Satme sød. (Hans kone, der var iført hønserøv midt i hovedet og med garanti kosteskaft i første hul fra nakken og ned, himlede bare – håber sgu, hun er ordentlig ved ham derhjemme).

.. at min glimmerstrømpesamling netop har overtrumfet mængden af almindelige sorte.

… at se Skægabens hoved, når han finder ud af, at LP’erne i indflytterkurven fra mine forældre, er til ham.

.. at DR har lavet pågældende dokumentar, der handler om tilblivelsen af ALT kommercielt, jeg finder morsomt, dvs. Casper og Mandrilaftalen, Tæskeholdet, Gramsespektrum, Banjo’s likørstue og Wulf Morgentahler. Jeg har leet så højt og ensomt, da jeg slugte alle tre episoder i træk igår.

.. når Lille E tipper om, at Rema har ens favorit marcipanbrød på tilbud.

.. allé søde læser/følger kommentar, der lander her og på instagram. Det er fjoget, at man som selvudnævnte og selvvalgte amatørblogger-damer, stadig bliver så glade, for hver og en.

.. kollegaer der tager en skoldhed sort kop kaffe med fra automaten til en, helt uden man spørger først.

.. at Skægabens kollega Morten konstaterer at det “sgu var godt, du flyttede sammen med hende”, da han havde chokoladeboller med på job. Han har øjensynligt ikke haft en holdning til vores 10 årige forhold, i de to år vi har boet i lejlighed inden huskøbet – men nu hvor vi har investeret penge, synes han tilsyneladende at det er en stor beslutning, og så var bagværket åbenbart et blåstempel for, at jeg var et godt catch, man godt kunne holde fast i. Jeg takker.

.. at finde en hulsten på vejen, og mindes hvor herre-meget-sjældne de var, og hvilken jubel de bragte, på en strandtur i 1997.

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *