anbefaling,  dagens humør,  der er altid noget at fejre,  Hyggeligheder,  inspiration,  jeg glæder mig

Har du nogle weekendplaner?

*nu med links, der ikke er byttet rundt på, ved simpelthen ikke hvad søren teknikken har lavet, men kloge hovedet mener det skyldes en midlertidig kodningsfejl. Beklager!

.. ellers ku’ du fx:

 • Bruge 5 x 25 minutter på at høre Rane Willerslev’s åndssvagt spændende podcast-fortælling fra en dramatisk tur til Sibirien, der ender i en nærdødsoplevelse, Mafia-opgør og tilfældets held. Selvom de temaer ikke normaltvis er et hit her på bloggen, fik A slugt denne sande, velfortalte erindring i et hug.
 • Gå i køkkent og lave en af vores dessert-opskrifter. K har både tryllet Müslibarer, Fromagekage, Romkugler og Skumfiduser frem, du kan gå i kast med.
 • Så kan du i stedet (hvis du bor i det nordjyske) springe over det lækreste lave gærde, og bestille aftensmad/frokost til latterligt fine priser, lige her, og samtidig støtte Aalborgs Take-away festival.
 • Hoppe ind på instagram og følge Børneminder. Virkelig hyggeligt nostalgi-trip, der er ren feel good.
 • Finde ud af hvilke sneakers fra den her nyopdagede Shop, du har lyst til at forære os. Fy føj, de er fede, top girly og alt for meget, alle sammen. Lige noget for os.
 • Lære at farve garn ala det du finder i K’s Snirkelværket i hendes egen guide.
 • Kigge forbi altid seje og velformulerede Linda, og lade dig inspirere af hendes ugentlige råd og ideer til at minimere og leve mere bæredygtigt, med helt håndgribelige eksempler – det seneste indlæg fra idag, finder du her.
 • Overveje om du skal se med Aalborg Teater’s livestream i aften kl. 19, som du kan læse med om her. Inden håndboldkampen gik igang, i forrige uge, var vi 13.000 danskere online for at se showet, og 7.000 af os forblev, mens de andre skulle heppe mændene videre.
 • Scrolle ned over A’s boganbefalinger og se om der er noget, der frister at låne.
 • Få gode ideer til nye indkøb til spilhylden i det detaljerede anmeldelsesindlæg hos søde Superheltemor.
 • Læse fjollede facts om os, her, her, her, her, og her.

2 Comments

 • Ellen Nielsen

  Jeg havde for et par år siden haft fornøjelsen af at opleve broderen, Eske, tale om den tur du nævner. Det var virkelig en oplevelse – næsten som selv at være med på turen. Linda synes jeg også er sej; håndbold har jeg ingen planer om at se; desserterne har vi ikke godt af, og vi bor langt fra Aalborg 😀 Du har det svært med mig, kan jeg godt fornemme …
  Garn har jeg dog lært at farve, og nu vil jeg så skrækkelig gerne lære dig at huske at undlade at sætte apostrof i genitiv (er dog i orden efter alene-bogstaverne i A og K 😉 )

  • venterpaavin

   Hah, mig kan man ikke opdrage grammatik på – jeg beklager. Både folkeskolelærer, min mor og STX har forsøgt forgæves😇😆.
   Håndbold vrages, som du kan hører, også her til fordel for teater, men har set lidt på job hvor beboerne elsker det skidt. Desserter har ingen formentlig godt af, men det er vist aldrig spist af andet end lyst af nogensomhelst, fremfor af et nødvendigt onde, og jeg kan godt se, der for nogle er et stykke vej til Aalborg efter go’ mad 😁 I stakler!
   Hvor er du heldig at ha’ oplevet Eske live, han virker også vældig rar og dygtig! Og jeg er helt enig – Linda er bare evigt go’ 😍👏🏻.

   – A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *