A,  anbefaling,  dagens humør,  jeg elsker det,  jeg glæder mig,  snaksnak

Blodtype chokolade+, afværget kidnapning og påskeæg med comfort.

Hej og glædelig slutpåske.

Har du mon haft dig en god en af slagsen? Selv har jeg ingen klager, og glæder mig, efter tre døgn med aftenvagter, at holde helligdagsfri sammen med resten af Danmark idag.

Kursen er sat mod Løkken, hvor der skal spises lækker mad på et nyt sted, nydes sol på stranden, kigges museum og fanges is hos Iskompagniet. Klassisk nordjysk forårsvibe.

Derefter går turen hjem til Aalborg, hvor Skægaben, K og jeg skal holde en omgang Underlig Filmklub. K er værtinde, og vi glæder os vist alle tre lige meget, til tons af snacks, fjol og film i hinandens selskab.

Så med en times tid til afgang, er det blevet tid til billedkiggeri her på bloggen.

Mine påskeuge gik med at jeg:

.. spist dejlig morgenmad hos Lille E, inden et dejligt hyggemarathon.
.. vi mødtes kl. 10.30 og skiltes henad 16.45, så der blev også tanket op undervejs i løbet af dagen, efter gåtur og shopping i byen. Den slags dage er så rare og jeg er altid helt i zen, når jeg har været ude i det gode vejr, har været i godt selskab, er blevet trakteret med manér og har puttet lidt i kurv.
.. været forbi Biffen Nordkraft og set en gammel klassiker – Never Ending Story. Virkelig hyggeligt endelig at have set filmen, alle synes at kende.
.. haft dejligt besøg fra KBH, hvor barndomsgadens genbo og jeg invaderede Helmuth..
.. og Aalborg Zoo. Hvis den nye, søde pandafrøken frygtede at de to sindssyge, plagsomme koner der stod i kulissen og vinkede, var tæt på at kidnappe hende, havde hun ganske ret. Vi nærrede os dog. Men tæt på, det var det.
.. drukket kaffekakao med skumfiduser x mange. Og spist virkelig meget chokolade – meget mere end ellers. Vi fik flere 100 grams påskeægs-lækkerier i forrige uge herhjemme (som er væk) og jeg har virkelig også spist meget på job.
.. luftet de hvide sneakers, med en tørlagt vejrudsigt, tør jeg godt.
.. haft påskefrokost på job, ink. klassisk guf. Her kører jeg den så faktisk udén chokolade primært. Hvad vælger du?
.. nappet lidt mere i samme kategori, da Skægaben bød på kage fra Penny. Yum!
.. nydt at Streetfood’en er åben og svinget forbi den dag, de havde inviteret et ton Starwars figurer til at vade rundt og skabe sjov og spacy stemning.
.. Dosa Spot var et klart hit og den nye græske, faldt også i god jord.
.. fået taget hul på de fine salte fra Svigermors ferie (ikke chokoladen. Vi har dermed faktisk stadig et lager. Believe it or not).
.. fået verdens bedste ymerfromage og haft en skøn påskefrokost med familien. Vi tre søstres påskeæg blev et tilskud til sneakers/sandaler til sæsonen, så jeg er i tænkeboks. Hvis du skulle ha’ et par nye sko, hvilke ville du så vælge?

God 2. Påskedag til Jer.

2 Comments

 • Piskeriset

  Lyder som en ganske dejlig påskeferie! Jeg brugte de to gråvejrsdage på at læse og rydde op i gamle blogindlæg. Solskinsdagene blev brugt i haven, hvor der blev gravet og slæbt til den helt store guldmedalje, og finalen var selvfølgelig i går, hvor vi kørte tre læs haveaffald på genbrugspladsen! … ok, finalen er vel egentlig først, når vi faktisk også får sået noget i det store bed, jeg gravede ud til…

  Det seneste års tid har jeg shoppet løbesko fra Diadora (de er sygt nice at gå i – mine fødder elsker mig!), men jeg burde faktisk købe nogle sommersandaler, der er gode at gå i… for det er vejret vel snart til 🙂

 • venterpaavin

  Det var det absolut også!

  Er sikker på, du bliver så glad for alt havearbejdet, især når det hele er sprunget ud – hvor er I seje, at få brugt ferien på noget fornuftigt også. Skægaben har været i gang herhjemme og det er bare så fint😍

  Uh, notere det mærke – endte med et par lækre Puma i sort og metallic pink, men drømmer også om nye sandaler.
  Der er jo vaaaarmt for sevans 💕☀️😁

  – A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *