åh nej,  antivoksen,  fjoller,  folk er freaks,  kloge ord,  snaksnak

Fredagsliste.

Hvorfor:

.. bringer påskeharen egentlig påskehønens æg ud? Er det hælervarer, eller er det derimod en vennetjeneste?

.. hvorfor findes allergi egentlig? Det ville være så skønt med et liv uden.

.. bringer solskin grådigheden frem som intet andet? Det er jo umuligt at få nok.

.. har verden ikke snakket sammen, da de lavede tøjstørrelser, så det ligesom ikke skulle være så svært at lokalisere tøj, man kan passe i første hug?

.. bliver folk automatisk lidt mere lækre, når de er gode til ting, kloge eller sjove? Særligt i kombination. Jeg sværger – i splitsekunder er Jonthan Spang virkelig hot, hvis man nu virkelig hører efter og samtidig glemmer at se efter. Sygt pis.

Hvad:

.. med vi fastfryser dagens vejrudsigt, over Aalborg? Der er sol og 10-14 grader de næste 10 dage, og vi accepterer tilbuddet.

.. gør folk egentlig, når de vinder en million? Kan man godt holde ud, ikke at dele dem ud til venner og familie, og bruge dem på sig selv?

.. skal nogen have for, at knække og afsløre hvor Putin er? Hvis vi nu alle samler ind, kan vi så ikke lokke nogle medløbere, der var lovet det var ovre på en uge, og savner at drikke vodka på sin yatch?

Hvem?

.. bestemmer hvornår det relevant at komme på afvænning? Altså fra Mofibo, dårlige humor og slik fx?

.. end der står bag de her instagram profiler, så får de mig altid til at smile: lidt_broderi_har_aldrig_skadet, Seje ting at sige og naturligvis Keith.

.. har egentlig bestemt, at lakridsflødeboller altid skal overtrækkes med hvid chokolade? Føler, det er en form for straf, at favoritskummet skal smage af stearinlys.

.. har egentlig bestemt at man skal interessere sig for stjerne som fx Beyoncé? Altså damen er da sikkert dejlig og hendes musik lige så, hvis man er til den slags, men jeg må indrømme er jeg uinteresseret på cirka alle planer.

.. har egentlig fordelt årets helligdage? Er det Jesus, der har stået for den skæve fordeling?

Hvordan:

.. kan “fedt mand, spa!” stadig være sjovt, også selvom vi aldrig så tv-showet, men bare så klippet?

.. kan man få fri fra sit eget hoved? Altså, hvis nu man ikke er til stoffer.

.. får man egentlig en mere sofistikeret musiksmag? Det er som om pinlig dansk rap, 90’er pop og klassikere fra barndomshjemmet altid ligger øverst på listen – anset hvad der ellers bliver udgivet.

.. lærer man planter, at vande sig selv?

2 Comments

  • Karin

    Sjov ide med hv ordene. Flere af spørgsmålene ville jeg selv have formuleret, og andre vil være fyldt på, tror bare jeg vil få svært ved at begrænse mig , derfor max 5 spørgsmål pr. ord, og ingen gentagelser 👌

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *