anbefaling,  fest fest fest,  inspiration,  snaksnak

Anbefalinger til din efterårsferie-afslutning.

1:

Kunsten i Aalborg bugner af skønhed – både ude og inde.

Fra farverige Tal R & Mamma Anderssons udstilling: Omkring Hill til dystopiske OFFSPRING af Pierre Huyghe er der virkelig noget at opleve.

Særligt skønt fandt vi dog Kunsten Retro – en samling af kunstværker fra kunstens egen kunstsamling præsenteret som 1972, hvor der for første gang blev inviteret gæster indenfor.

Ellers er det, som altid, en kæmpe fornøjes at gå tur i deres have. Særligt nu, hvor efterårsfarverne virkelig spiller med musklerne.

2:

DC Comics nyeste skud på stammen er netop udgivet, og traileren bevidner om et actionpacked antiheltet superhelteeventyr, som vi begge glæder os helt vildt til at tage del i.

The Rock er i hvertfald i topform til opgaven, ingen tvivl om det, og der er bestilt billetter til i aften.

Find den i din biograf på Kino.dk og se hvornår den går, nær dig.

3:

Aalborg Zoo er i uge 42 forvandlet til en uhyggelig og smuk høstfest, i de dejligste park-omgivelser.

Det er både troldmænd i de små snørkede gader, dyrekirkegårde, græskar-fodringer hos dyrene, tågelandskaber og alskens lækkerier at købe, i det de store skyts er rullet ud hele parken igennem – særligt ved legepladsen er der fristelser til den helt store guldmedalje – både churrows, popcorn, is, candyfloss, brændte mandler, pandekager mv, kan du gå om bord i, mens du uhygger dig gennem dyrenes verden .

I vor optik er det dog stadig Penny Lane, der vinder, når der skal tankes op.

4:

En fantastisk, festlig og flot forstilling i Aalborg Teater.

Den gamle klassiker har fået et lille moderne twist, men du er ikke et sekund i tvivl om, at H.C Andersen ville have klappet i sine hænder uanset hvad.

Den er fyldt med masser af musik, og de virkelig flaboyante, gakkede og exentriske på en måde, hvor man simpelthen føler man er med i en tegneserie.

Bestil din billet her.

Netflix’ nyeste fantasy-skud på stammen kan nydes direkte hjemme fra sofaen – en magisk, medrivende, eventyrlig og voldsom film, som du simpelthen ikke må lade sig vente, hvis den type filmkategori er noget for dig.

Det er sådan en, der sagtens kan ses mere end en gang, hvis du spørger os.

Du kan se traileren lige her.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *