A,  anbefaling,  jeg elsker det,  snaksnak

Koldskålsdrømme, en sød røver og sommervibes.

Uf, tiden går stærkt de her dage. Det gode vejr er helt sikkert “skurken”, der med sit lys og varme trækker alle udenfor og får en masse til at ske – tiden går jo, som bekendt, hurtigere i godt selskab.

Derfor ventes denne uge ikke meget anderledes. Idag har jeg en aftale med en sød kollega på Streetfood’en (hvis det der tordenvejr da holder sig til eftermiddagsravage?), onsdag en venindeaftale til Kunsten Sommerlounge, et par frokostdates inden et par af aftenvagterne og en fejringssøsterbrunch søndag. Det bliver helt sikkert supergodt alt sammen.

Min mandag byder heldigvis på en fridag og jeg kan derfor sponse ud i solskinnet og hente et par pakker, stakke brænde op i skuret (opstået efter Skægaben saboterede blommetræet), samt spise morgenmad i haven, før Zeus sadler om henover middag.

Min forrige uge gik med at jeg:

.. nød at se Hjørringspillet. Det er en af de faste sommertraditioner som Skægaben og jeg har, og så føler jeg for alvor, at sommeren er begyndt.
.. og så forstår jeg pludselig “Mød mig på Cassiopeia” referencerne. Bedre sent end aldrig!
.. spist mad, tilberedt på grillen – hjemmelavede burgere den ene dag og kalvesteaks og salat med jordbær fra haven den anden.
.. løbet ud i atriumgården på job, for fem minutters luft, da den første regn i umindelige tider, faldt på et tørt sted – i alle dets betydninger.
.. fået noget særdeles smukt hjem, som har taget mange overvejelser at vælge. Skægaben overførte pengene, så snart jeg havde bestilt den – den røver. Søde røver, selvsagt.
.. været på lokalhistorisk arkiv med K.
.. og spist lokalt på Fætter V. Muligvis byens bedste panini.
.. kommet hjem 22.30 fra job til en mand der havde fanget krebs med en kammerat.
.. og spist denne morgenmad dagen efter.
.. holdt tør og bålfri Sct. Hans ved Musikkens Hus med god stemning, smuk sang og hvidvin.
.. startet en vagt ud således.
.. fået veeeerdens bedste koldskål hos Mor og Far.
.. og så med guf på! Bare for at toppe oplevelsen af.
.. inviteret Skægaben på kærestedate x 2, først til Hjørringspillet og så til film i Biffen Nordkraft. Den nye Wes Anderson skullé vi bare se, og “Astroid City” skuffede ikke.

God (uvejrs)dag til Jer!

4 Comments

 • Anne

  Det ligner en fantastik uge.
  Sidste del minder mig om jeg lige skal huske at nævne dette til jeres tur til Torino. Vi var der for (alt for) mange år siden og dette var en skøn oplevelse https://www.museocinema.it/en. Tag endelig elevatoren op i tårnet, det er i sig selv en oplevelse 🙂
  Vi boede dengang på hotellet i den gamle Fiat fabrik, super sjovt. De har beholdt en masse kendetegn, bla testbanen på taget som man stadig kan besøge. Torino er en dejlig by, så god tur.

  • venterpaavin

   Tak for din besked, Anne – sikke en dejlig minianmeldelse af Torino, nu glæder jeg mig endu mere! Jeg får luret dine tips, fedt du har taget dig tid til at sende dem💗☀️.

   God tirsdag til dig!

   – A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *