A,  anbefaling,  bøger,  K,  Søndagstip

Tip fra søndagszombien.

.. endnu en go’ lydbog.

Mange af Jer har garanteret siddet klistret til skærmen, i de mange år, at programmet “Sporløs” har kørt på TV. Vi har hvertfald oplevet at bide os lidt i kinden og krydse fingre under bordet, når vi har kigget med. Det er så fin og autentisk en dokumentar-serie, og uanset resultat, er forløsningen for de involverede altid til at tage at føle på.

Ofte kan vi dog være nysgerrig på alt det, der ikké kom med. Alt det der blot nævnes som en sidebemærkning og alt det bagom kulissen – om ansøgningsprocessen for deltageren, rugbrødsarbejdet for journalisten og de utallige overvejelser undervejs.

Netop denne nysgerrighed stilles i lydbogen her, der lyder samme titel som programmet.

Her får du en fantastisk samling af gennemarbejdet og velfortalt materiale til fem af programmet udsendelser, hvor du kommer ind i hovederne på redaktionens ansatte og følger med der, hvor kameraerne ikke nødvendigvis ruller endnu.

Hvert kapitel afsluttes efter ca 3 kvarter, og du kan derfor let gå til og fra hver enkelt fortælling – det er dejligt synes vi, for det er altså svært, ikke at ville følge hvert eventyr til døren med det samme.

Fristet?

Så tjek din gængse bog-app – vi ved hvertfald, at du kan finde den på e-reolen, som er gratis og er den, vi begge bruger til daglig.

(Flere bogtips? Læs fx om 5 skæbnesfortællinger eller anbefalinger til en håndfuld gode selvbiografier)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *