A,  anbefaling,  forkælet,  jeg elsker det,  yumyum

Støt lokalt, #nulspons: Lidt lækkert til vinterferien.

Nu er der officielt allersidste vinterweekend (og stadig vinterferie, her i Nordjylland, for dem der har den slags) for denne omgang, og hvilken bedre anledning er der end den, til at støtte lokalt og hoppe over det lave gærde, hvad angår køkkentjansen?

Hvis du er enig, kommer her tre svært gode bud til dig på, hvilke lækre steder, du vil kunne optimere morgenmadenshyggen, tømmermændsorgiet eller aftensmadsræset på.

Jeg slår et slag for:

Brunch To Go – Café Alto, Kong Christians Allé, Aalborg.

Hvad der næsten må være byens smukkeste brunch, er i disse dage tilgængelig To-Go, så skal du nå at smage den, skal du slå til. De dygtige folk står til daglig i køkkent på Kunsten, Museum of Modern Art, og det kan sagtens ses på anretningen, men de går hverken ned på smag, kvalitet eller mængde af den grund. Menu, pris og afhentningmuligheder, kan du se her.

Obs. Gratis kreapose med hyggeligt projekt, kan også snuppes med til børn og barnlige sjæle.

Din Vitaminbar, Kastetvej, Aalborg Vestby.

Det lyder frelst, men det er det heldigvis ikke. Din Vitaminbar er en fantastisk lækker biks, med byens vildeste salatbar, virkelig gode sandwiches, æggebowls, juicer, ovnbagte fritter og snaskede burgers.

Jeg har endnu ikke bestilt noget derfra, der ikke var en smagseksplotion, og tror jeg vil ku’ lide næsten alt på kortet.

Er man lidt picky, er der også råd for det, da du altid kan klikke tilbehøret ind og ud af din ret, så den passer lige til dig. Smart!

Bestiller du online og bruger koden ‘støtlokalt’ kører de med 15%, så det er en fælde der både er nem og fråderen at falde i.

Og så er de altid søde, når du henter.

Cafe Ministeriet – Mølleå, Aalborg.

En af de cafeer vi besøger allermest, er Cafe Ministeriet, og de har heldigvis taget takeaway-kampen op. De har altid almen (sygt lækre) tapas, en varierende for (sikkert ligeså smukke) desserttapas og nogle “jokere”, pt. en osteplatte, som vi her på bloggen sukker efter. Måske den skal blive den næste ting, vi ender med at bestille?

Du kan lurer deres menu lige her.

Velbekomme!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *